Aegiali
Schinoussa
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Aegiali - Schinoussa

Veerboot van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa. 2 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries & Small Cyclades Lines en vaart het hele jaar door. Aegiali (Amorgos) Schinoussa veerboten kosten tussen €6 en €28, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Aegiali (Amorgos) Schinoussa veerboten.

Aegiali (Amorgos) Schinoussa Veerboot Tijden

De eerste Aegiali (Amorgos) Schinoussa veerboot vertrekt meestal vanuit Aegiali (Amorgos) rond 08:00 uur. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:00.

Hoe lang is de veerboot van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa?

Aegiali (Amorgos) Schinoussa Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3u 10m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Aegiali (Amorgos) Schinoussa Veerdienst Roosters

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Aegiali (Amorgos) Schinoussa Veerboot Prijzen

Aegiali (Amorgos) Schinoussa veerboot prijzen variëren tussen €6* en €28*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Aegiali (Amorgos) Schinoussa veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa?

De afstand tussen Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa is ongeveer 32,2 mijl (51,9 km) of 28,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Aegiali (Amorgos) Schinoussa veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Aegiali (Amorgos) en Schinoussa.

Kan ik te voet reizen van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten, Kleine Cycladen Lijnen tussen Aegiali (Amorgos) en Schinoussa.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Aegiali (Amorgos) naar Schinoussa.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Aegiali (Amorgos) - Schinoussa Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 23 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 10m
Eerste veerboot 08:00
Afstand 28 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Aegiali naar Schinoussa?

De reistijd per veerboot van Aegiali naar Schinoussa is ongeveer 3h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Aegiali naar Schinoussa?

De prijs van de ferry overtocht van Aegiali naar Schinoussa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Aegiali naar Schinoussa is 22 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Aegiali naar Schinoussa?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Aegiali naar Schinoussa en dat is
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Aegiali naar Schinoussa?

Boek overtochten van Aegiali naar Schinoussa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Aegiali en Schinoussa?

De afstand van Aegiali naar Schinoussa is ongeveer 28 zeemijlen.

Aegiali Gids

Amorgos is het meest oostelijke eiland van de Griekse Cycladen eilandengroep. Het eiland beschikt over veel overblijfselen van de oude beschavingen. Amorgos wordt onderscheiden door de kwaliteit en grootte van de muren rondom de stad Arkesini, de oude torens waarvan de resten verspreid zijn over het hele eiland, de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties, de vazen en andere antiquiteiten.

Gelegen op de klif, ten noordoosten van Chora, het klooster van Panagia Hozoviotissa werd in het begin van het tweede millennium gebouwd om een religieus icoon tegen indringers te beschermen, en dateert uit het jaar 812. Het pictogram in het klooster is voor het publiek bezoekbaar.

Amorgos is verbonden met de haven van Piraeus op het vasteland en heeft veerverbindingen met de eilanden Kreta, Naxos, Syros, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea. De twee aankomsthavens op Amorgos zijn Katapola en Aiyiáli (verandert op even en oneven dagen). De reis vanuit de haven van Piraeus naar een van deze havens duurt ongeveer zeven uur en dertig minuten.


Schinoussa Gids

Het Griekse eiland Schinoussa is een klein en afgelegen eiland in het midden van de Egeïsche Zee. Gelegen ten zuiden van het eiland Naxos, Schinoussa behoort tot de Kleine Cycladen groep eilanden, samen met Koufonissia, Donoussa en Iraklia. Het eiland is de perfecte plek voor rust en ontspanning. De wilde landschap, de afgelegen stranden en de ontspannen sfeer te boeien bezoekers en creëert een perfecte plek voor totale privacy. Toeristische voorzieningen zijn weinig in Schinoussa maar genoeg om te voorzien in het beperkte aantal bezoekers van het eiland ontvangt. Het water van de stranden van het eiland zijn glashelder en zijn meestal te voet bereikbaar. Het eiland is gemakkelijk bereikbaar vanaf het eiland Naxos en maakt daarom een geweldige bestemming voor een dagje uit. De belangrijkste kerk in Schinoussa is de kerk van Panagia Akathi in Chora, die wordt beschouwd als de beschermer van het eiland. Het is gebouwd in de traditionele Cycladische architectuur, in de kleuren blauw en wit, en staat trots in het midden van Schinoussa dorp.


Aegiali naar Schinoussa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 08:00 11:10 3 uur 10 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.