Mykonos
Kavala
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mykonos - Kavala

Veerboot van Mykonos naar Kavala

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Mykonos Kavala veerboten kosten tussen €158 en €325, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mykonos Kavala veerboten.

Mykonos Kavala Veerdienst Tijden

De eerste Mykonos Kavala veerboot vertrekt meestal vanuit Mykonos rond 21:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:20.

Hoe lang is de veerboot van Mykonos naar Kavala?

Mykonos Kavala Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 20u 40m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 20u 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mykonos Kavala Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Mykonos naar Kavala verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Mykonos Kavala Veerboot Prijzen

Mykonos Kavala veerboot prijzen variëren tussen €158* en €325*. De gemiddelde prijs is meestal €239*. De goedkoopste Mykonos Kavala veerboot prijzen beginnen vanaf €82*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €242*. De gemiddelde prijs voor een auto is €207*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mykonos naar Kavala?

De afstand tussen Mykonos en Kavala is ongeveer 408,3 km of 220,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mykonos Kavala veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mykonos en Kavala. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mykonos en Kavala.

Kan ik te voet reizen van Mykonos naar Kavala?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Mykonos en Kavala.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mykonos naar Kavala?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mykonos naar Kavala met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mykonos - Kavala Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 302 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 20h 40m
Eerste veerboot 21:20
Afstand 220 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Kavala?

De reistijd per veerboot van Mykonos naar Kavala is ongeveer 20h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Kavala?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mykonos naar Kavala en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Kavala?

Boek overtochten van Mykonos naar Kavala via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mykonos naar Kavala?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mykonos naar Kavala reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mykonos naar Kavala?

Ja, je kunt met een voertuig van Mykonos naar Kavala reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mykonos naar Kavala?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Kavala Gids

Kavala, de hoofdstad en de belangrijkste haven van het departement Kavala en is gebouwd op de hellingen van Mt. Symvolo, en vormt een van de meest pittoreske steden in Griekenland. Volgens archeologische vondsten, de geschiedenis van de stad gaat terug tot de prehistorie. Aanvankelijk werd het centrum van de stad beperkt tot de wijk Panayia, die is ononderbroken bewoond sinds de 7e eeuw voor Christus. Na 2500 jaar al aan het begin van de 16e eeuw, Kavala uitgebreid onderhoud van deze nieuwe grenzen tot 1870. Het was pas na 1928 dat hij begon aan de stad die kan worden gezien vandaag vormgeven. De strategische en economische belang door de eeuwen heen wordt toegeschreven aan haar strategische positie in de Via Egnatia, die de stad verbindt oost en west doorkruist, tot de haven en om de natuurlijke verrijking van het schiereiland, waarop de oude stad werd gebouwd. Kavala heeft een uniek karakter als gevolg van het recente verleden, met neoklassieke herenhuizen en grote tabak pakhuizen en roept herinneringen op aan een ver verleden, toen een rijke burgerij werd domineert de stad. In het "Mekka van tabak" als Kavala werd genoemd in het verleden, duizenden tabak werknemers hun brood verdienden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.