Sifnos
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Milos

Veerboot van Sifnos naar Milos

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse en 23 wekelijkse afvaarten tussen Sifnos en Milos. 6 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Sifnos Milos veerboten kosten tussen €29 en €119, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sifnos Milos veerboten.

Sifnos Milos Veerdienst Tijden

De vroegste Sifnos Milos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Sifnos rond 10:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:50.

Hoe lang is de veerboot van Sifnos naar Milos?

Sifnos Milos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 53m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sifnos Milos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 23 wekelijkse veerdiensten van Sifnos naar Milos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries. Houdt er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Sifnos Milos Veerboot Prijzen

Sifnos Milos veerboot prijzen variëren tussen €29* en €119*. De gemiddelde prijs is meestal €67*. De goedkoopste Sifnos Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €66*. De gemiddelde prijs voor een auto is €109*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sifnos naar Milos?

De afstand tussen Sifnos en Milos is ongeveer 37,1 km of 20,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sifnos Milos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Sifnos en Milos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sifnos en Milos.

Kan ik te voet reizen van Sifnos naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries tussen Sifnos en Milos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sifnos naar Milos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sifnos naar Milos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sifnos - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 6
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 85 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 23
Gemiddelde vaartijd 53m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 10:20
Laatste veerboot 20:50
Afstand 20 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Milos?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Milos is ongeveer 1h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Milos?

De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Milos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Milos is 79 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Milos?

Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Milos. Dit zijn
 • Aegean Speed Lines
 • Zante Ferries
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Milos?

Boek overtochten van Sifnos naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Sifnos en Milos?

De afstand van Sifnos naar Milos is ongeveer 20 zeemijlen.

Sifnos Milos Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Sifnos naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 02:20 03:40 1 uur 20 minuten vr
Zante Ferries 03:20 04:40 1 uur 20 minuten wo
SeaJets 10:20 11:05 45 minuten Ma, vr, za, zo
Hellenic Seaways 10:30 12:45 2 uur 15 minuten do
SeaJets 10:40 11:25 45 minuten di, wo, do
Hellenic Seaways 12:00 14:10 2 uur 10 minuten Ma, wo
Aegean Sea Lines 12:30 13:55 1 uur 25 minuten di, vr
Aegean Sea Lines 12:30 14:10 1 uur 40 minuten za
Zante Ferries 12:55 14:50 1 uur 55 minuten za
Aegean Sea Lines 12:55 14:55 2 uur wo, zo
SeaJets 18:30 19:15 45 minuten Ma, za, zo
SeaJets 19:15 19:55 40 minuten Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.