Anafi naar Piraeus Veerboot

De Anafi Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 45 minuten Terwijl de Anek Lines veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 10 uur 20 min.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Anafi Piraeus route tussen Cycladen en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Anafi - Piraeus Veerbootmaatschappij

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afvaarten / Week 10 uur 45 min
    • Prijsaanvraag
  • Anek Lines
    • 2 Afvaarten / Week 10 uur 20 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Anafi Piraeus tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Anafi Piraeus boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Anafi Gids

Anafi is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen eilandengroep, en ligt ten oosten van het eiland Thira (Santorini). Anafi is zeker een eiland om te wandelen. Door de oude paden en rond de steile heuvels, kunt u van de ene kant van het eiland tot het andere lopen. De meest populaire stranden zijn de Klisidi en Roukounas. Een schiereiland aan het oostelijke uiteinde van het eiland wordt gedomineerd door een monolithische piek, Mt. Kalamos, een van de grootste van de Middellandse Zee op 420m. Gelegen in het noorden is de Kalamiotissa kerk, herbouwd in een groot deel na een aardbeving in de jaren 1950.
Anafi en de Cycladen in het algemeen zijn verbonden met de havens van Piraeus en Rafina. Vanaf Anafi kunt u ook per boot naar de nabijgelegen Cycladische eilanden van Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros en Milos. Er zijn ook bootverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos en Oost Egeïsche eilanden. Typische reistijden naar het eiland vanaf Piraeus zijn tussen 5 en 7 uur per veerboot of 3½ en 4½ uur per snelnoot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.

Piraeus Gids

Piraeus is een belangrijke Griekse stad en haven, en een van de grootste aan de Middellandse Zee. De stad is een belangrijke van de region en wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van Athene, gelegen op slechts een paar minuten afstand. Piraeus is niets minder dan een hub voor de veerboot netwerk reizen rondom de Egeïsche Zee en terwijl de nabijheid van Athene geworden betekent dat het vaak naadloos samensmelt met de Griekse hoofdstad, zijn aan de kust biedt een heel ander en onderscheidende uitstraling. Veel bezoekers naar Piraeus vindt dat de meest aansprekende deel van de stad ligt rond de oostelijke wijk, langs zowel de Mikrolimano Harbour en de Zea Marina. Deze wijk aan zee zit vol water restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, en werd sterk verbeterd op tijd voor de recente Olympische Spelen in Athene, met de oprichting van een mooie promenade havenfront, omzoomd met bomen en de middeleeuwse stadsmuren, die inzicht bieden en historische informatie over de stad rijk verleden.