Symi
Tilos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Symi - Tilos

Veerboot van Symi (Simi) naar Tilos

2 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways en vaart het hele jaar door. Symi (Simi) Tilos veerboten kosten tussen €6 en €26, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Symi (Simi) Tilos veerboten.

Symi (Simi) Tilos Veerboot Tijden

De eerste Symi (Simi) Tilos veerboot vertrekt meestal vanuit Symi (Simi) rond 17:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:40.

Hoe lang is de veerboot van Symi (Simi) naar Tilos?

Symi (Simi) Tilos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 20m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Symi (Simi) Tilos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Symi (Simi) naar Tilos verzorgd door Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Symi (Simi) Tilos Veerboot Prijzen

Symi (Simi) Tilos veerboot prijzen variëren tussen €6* en €26*. De gemiddelde prijs is €15*. De goedkoopste Symi (Simi) Tilos veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €14*. De gemiddelde prijs voor een auto is €30*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Symi (Simi) naar Tilos?

De afstand tussen Symi (Simi) en Tilos is ongeveer 54,6 km of 29,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Symi (Simi) Tilos veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Symi (Simi) en Tilos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Symi (Simi) en Tilos.

Kan ik te voet reizen van Symi (Simi) naar Tilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten, Dodekanisos Seaways tussen Symi (Simi) en Tilos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Symi (Simi) naar Tilos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Symi (Simi) naar Tilos met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Symi (Simi) - Tilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 19 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 1h 29m
Snelste Zeiltijd 1h 20m
Eerste veerboot 17:20
Laatste veerboot 19:40
Afstand 29 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Symi naar Tilos?

De reistijd per veerboot van Symi naar Tilos is ongeveer 1h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Symi naar Tilos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Symi naar Tilos. Dit zijn
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Symi naar Tilos?

Boek overtochten van Symi naar Tilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Symi naar Tilos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Symi naar Tilos reizen met
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Symi naar Tilos?

Ja, je kunt met een voertuig van Symi naar Tilos reizen met
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Symi naar Tilos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Symi Tilos Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is een van de Dodekanesos eilanden en ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van het eiland Rhodos en 420 km van de haven van Piraeus. Naaste buren Symi zijn de Datca en Bozburun peninsulars van Mugla Provincie in Turkije. Terrein van het eiland is bergachtig en de kustlijn is opgebouwd uit zowel stranden en afgelegen baaien, of rotsachtige kliffen. Gelegen aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stad, ook wel Symi. De benedenstad is het gebied rond de haven, genaamd Yialos, en de bovenstad heet Horio of Ano Symi. Er is niet veel te zien of te doen op het eiland, en dit is misschien wel waar zijn charme is. Afgezien van luieren op het strand of zwemmen in het kristalheldere water van de klooster van de Aartsengel Panormitis, dat is een vroeg 18e-eeuwse Grieks-orthodoxe klooster gebouwd aan de kust in het zuidwesten van het land, is een bezoek waard. Uitkijkend over Ano Symi is het Kastro die werd gebouwd door de Ridders van St. John als een uitbreiding van een Byzantijns kasteel op dezelfde site. Nogal een beetje van de structuur blijft en er zijn ook tekenen van een oude citadel waarop twee later kastelen werden gebouwd.


Tilos Gids

Het Griekse eiland Tilos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en ligt aan de Egeïsche Zee. In tegenstelling tot sommige van zijn buren, Tilos is een rustig eiland met enkele bewoners, die als gevolg is erin geslaagd om zijn originele Griekse sfeer en charme behouden. Degenen die wonen op het eiland grotendeels leven van de visserij, wat de landbouw en de kleine toeristische dat bestaat. Een populaire site op het eiland is het mooi maar verlaten 15e eeuwse klooster van Agios Panteleimon, die enkele interessante pictogrammen bevat. Ook van belang is het Kasteel van de Ridders, waar de ridders van St. John gebaseerd waren in de 15e eeuw. Ook op het eiland zijn een aantal andere kerken, waaronder misschien wel de bekendste kerk van de Aartsengel Michael, die in Megalo Chorio. Andere populaire sites op het eiland zijn het Park van Tilos, met zijn vele soorten flora en fauna, en de Grot van Charkadio waar bezoekers de overblijfselen van de dwergolifanten dat sommige 45.000 jaar geleden leefde op het eiland kunt zien. De gefossiliseerde botten, werden voor het eerst in 1970 ontdekt.


Symi naar Tilos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 19:40 21:15 1 uur 35 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.