Veerboten naar Bahamas
Veerboten vanaf 7 routes en 7 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Bahamas

Nieuwste aanbiedingen voor Bahamas

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bahamas

De Bahama's bestaan ​​uit 700 prachtige eilanden gespannen over het noorden Caribisch gebied. Gelegen in de buurt van het zuidoosten van Florida, het gebied heeft een heerlijke tropische klimaat het hele jaar door.

Elk eiland biedt iets anders. Dus of u op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een avontuur vol actie, de Bahama's is een ideale bestemming.

Je kunt snorkelen in derde grootste koraalrif ter wereld, of de 23.000 vierkante mijl van mangroves op het eiland Andros verkennen.

Een wandeling van de 42-acre Lucayan National Park is een must, met de mogelijkheid om de langste onderwater grot te verkennen. Na een dag vol avontuur, kunt u heerlijk ontspannen en spelen op de beste golfbanen.

Zoals je zou verwachten, de Bahama's is de thuisbasis van mijl van mooie stranden. In feite is Treasure Cay strand in het Abaco eilanden gestemd 1 van de 10 beste stranden ter wereld.

De meeste stranden bieden een breed scala aan activiteiten, zoals bananen veerboten, jetski's en para-gliding. De Abacos zijn ideaal voor zeilen en eilandhoppen, dankzij het grote aantal en de verscheidenheid van de kleine eilandjes.

De hoofdstad Nassau is een levendige en bruisende stad, compleet met belastingvrij winkels, koloniale architectuur en fascinerende galeries. Je kunt u de rijke geschiedenis van het land ontdekken in de Pirates of Nassau museum of op een tour van de 18e eeuw Fort Charlotte. Er is ook een 1860-stijl kunstgalerij, die een rustig toevluchtsoord van de hosselen hoofdstad biedt.

Er is genoeg voor de kinderen om te genieten, zoals de Ardastra Gardens, een mini-dierentuin met ongeveer 300 soorten dieren. Daar vindt u de beroemde Madagaskar maki, Afrikaanse pygmee geit en een enorme kudde van de zeldzame flamingo.

Nassau op New Providence Island biedt verbindingen naar de meeste havens in de Bahama's groep, met hoge snelheid dagelijks diensten. Freeport op Grand Bahama biedt de enige ferry route vanaf het vasteland van de VS met een verbinding van Fort Lauderdale, in de buurt van Miami. Bahamas Express verzorgd de dagelijks dienst in slechts 3 uur, dus reizen naar de Bahama's vanuit Florida kan niet eenvoudiger.

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking