Spetses
Ermioni
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Spetses - Ermioni

Veerboot van Spetses naar Ermioni

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Spetses en Ermioni. Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Spetses Ermioni veerboten kosten tussen €14 en €40, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Spetses Ermioni veerboten.

Spetses Ermioni Veerdienst Tijden

De vroegste Spetses Ermioni veerdiensten vertrekken meestal vanuit Spetses rond 06:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:35.

Hoe lang is de veerboot van Spetses naar Ermioni?

Spetses Ermioni Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 23m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Spetses Ermioni Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Spetses naar Ermioni. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Spetses Ermioni Veerboot Prijzen

Spetses Ermioni veerboot prijzen variëren tussen €14* en €40*. De gemiddelde prijs is meestal €25*. De goedkoopste Spetses Ermioni veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €25*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Spetses naar Ermioni?

De afstand tussen Spetses en Ermioni is ongeveer 15,8 km of 8,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Spetses Ermioni ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen laten momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Spetses en Ermioni.

Kan ik te voet reizen van Spetses naar Ermioni?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Spetses en Ermioni.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Spetses naar Ermioni?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Spetses naar Ermioni met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Spetses - Ermioni

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Saronische Eilanden naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Spetses - Ermioni Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 32 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 23m
Snelste Zeiltijd 20m
Eerste veerboot 06:10
Laatste veerboot 19:35
Afstand 8 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Spetses naar Ermioni?

De reistijd per veerboot van Spetses naar Ermioni is ongeveer 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Spetses naar Ermioni?

De prijs van de ferry overtocht van Spetses naar Ermioni kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Spetses naar Ermioni is 35 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Spetses naar Ermioni?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Spetses naar Ermioni en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Spetses naar Ermioni?

Boek overtochten van Spetses naar Ermioni via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Spetses naar Ermioni?

Ja, je kunt als voetpassagier van Spetses naar Ermioni reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Spetses naar Ermioni?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Spetses naar Ermioni?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Spetses en Ermioni?

De afstand van Spetses naar Ermioni is ongeveer 8 zeemijlen.

Spetses Gids

Het Griekse eiland Spetses is een van de Saronische eilanden groep. Zijn oude naam was Pityonissos en Pityousa van het oude Griekse woord voor boom, "Pitys". De Venetianen brachten de naam Spetses met hen als ze gebruikt om het eiland "Isola di Spezzie" wat betekent dat het eiland van aroma's (kruiden) noemen. De grootste stad op het eiland wordt ook wel Spetses en is vrij ongebruikelijk in dat particuliere voertuigen niet binnen grenzen van de stad zijn toegestaan. Als gevolg daarvan, mensen die er wonen of te bezoeken, hebben geen andere keuze dan om te lopen of neem een paardenkoets. Motorfietsen en fietsen zijn toegestaan.

De dichtstbijzijnde stranden van de stad zijn Agios Mamas, in het centrum van de stad, en Kaiki strand dat ligt op ongeveer 1 km naar het noordwesten en Agia Marina, die is 2 km naar het zuiden. Voor stranden verder van de stad, zoals Zogeria, Agioi Anargiroi en Agia Paraskevi, zijn er bussen die kunnen worden genomen.

In de Middeleeuwen, het eiland bloeide de handel en de lokale bevolking gebouwd elegante herenhuizen die over zijn gebleven. Spetses is ook een populaire bestemming vanwege de nabijheid van Athene.


Ermioni Gids

De Griekse stad Ermioni is gebouwd over een schiereiland omgeving, aan de zee aan beide zijden, waardoor het het gevoel van een eiland stad heeft met voordelen van de ligging op het vasteland. De stad is continu bewoond, in ieder geval sinds de tijd van Homerus. Lang voordat de klassieke oudheid oude Hermelien werd geregeld door Dryopians. Tijdens de klassieke periode was het bekend om zijn scheepsbouwers en ook voor de productie van porphyra, een zeer belangrijke rode kleurstof. Deze kleurstof werd gebruikt voor de kleuring van de uniformen van vele legers, waaronder dat van Alexander de Grote. Tijdens de Turkse tijdperk was het nog steeds bekend om de scheepsbouw en de maritieme capaciteiten, die een belangrijke rol in de Griekse revolutie van 1821. De stad speelde is nu een populaire toeristische badplaats en kleine havenstad in Argolis, Peloponnesos in Griekenland. De oude stad stijgt een heuvel en heeft een prachtig uitzicht op de nabijgelegen eilanden en een vruchtbare vlakte, die rijk is aan granaatappels, citrusvruchten en olijfgaarden. Onder de stad, de noordelijke baai vormt een natuurlijke haven voor de drukke kleine haven waar je vaak zult zien de vissers het schoonmaken van hun netten en kleine winkels en cafés. Mandraki, naar het zuiden, biedt een goede selectie van de kade restaurants, bars en traditionele taverna's met hun octopussen opknoping buiten te drogen in de zon!


Spetses naar Ermioni Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 06:10 06:35 25 minuten Alledaags
Hellenic Seaways 13:50 14:10 20 minuten di, wo, do, vr, zo
Hellenic Seaways 16:00 16:25 25 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.