Thira naar Piraeus Veerboot

De Thira Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 6 veermaatschappijen. Minoan Lines varen tot maximaal 3 keer per week, Blue Star Ferries 14 keer per week, Anek Lines 2 keer per week, Cyclades Fast Ferries 3 keer per week, Zante Ferries 2 keer per week & de veerdienst van SeaJets vaart tot maximaal 14 keer per week.

Er is een totaal van 38 overtochten per week op de Thira Piraeus route tussen Cycladen en Athene en met 6 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Thira - Piraeus Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Thira Piraeus tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Thira Piraeus boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Piraeus Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.