Syros
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Kimolos

Syros naar Kimolos Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Syros en Kimolos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Kimolos veerboten.

Syros Kimolos Vaartijden

Syros Kimolos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Syros rond 07:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 6u 17m.

Syros Kimolos Veerboot Prijzen

Syros Kimolos veerboot prijzen variëren tussen €25* en €136*. De gemiddelde prijs is meestal €65*. De goedkoopste Syros Kimolos veerboot prijzen beginnen vanaf €25*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €34*. De gemiddelde prijs voor een auto is €116*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Syros naar Kimolos?

De afstand tussen Syros en Kimolos is ongeveer 48,2 mijl (77,6 km) of 41,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Syros Kimolos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Syros en Kimolos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Syros en Kimolos.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Kimolos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Syros en Kimolos.

Syros Kimolos Veerdienst schema's

  • Hellenic Seaways - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Syros naar Kimolos is ongeveer 4h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Kimolos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Syros naar Kimolos en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Kimolos?

Boek overtochten van Syros naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Syros naar Kimolos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Syros naar Kimolos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Syros naar Kimolos?

Ja, je kunt met een voertuig van Syros naar Kimolos reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Syros naar Kimolos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Syros naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 07:00 11:30 4 uur 30 minuten do
Hellenic Seaways 07:00 13:00 6 uur Ma, wo
Hellenic Seaways 13:30 21:40 8 uur 10 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.