Karpathos
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Santorini (Thira)

Veerboot van Karpathos naar Santorini (Thira)

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Santorini (Thira). 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Karpathos Santorini (Thira) veerboten kosten tussen €23 en €92, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Santorini (Thira) veerboten.

Karpathos Santorini (Thira) Veerboot Tijden

De eerste Karpathos Santorini (Thira) ferry vertrekt meestal vanuit Karpathos rond 16:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:20.

Hoe lang is de veerboot van Karpathos naar Santorini (Thira)?

Karpathos Santorini (Thira) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 9u 11m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 35m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Karpathos Santorini (Thira) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Karpathos naar Santorini (Thira). Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Karpathos Santorini (Thira) Veerboot Prijzen

Karpathos Santorini (Thira) veerboot prijzen variëren tussen €23* en €92*. De gemiddelde prijs is meestal €53*. De goedkoopste Karpathos Santorini (Thira) veerboot prijzen beginnen vanaf €24*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €48*. De gemiddelde prijs voor een auto is €271*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karpathos naar Santorini (Thira)?

De afstand tussen Karpathos en Santorini (Thira) is ongeveer 134,9 mijl (217,1 km) of 117,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Santorini (Thira) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karpathos en Santorini (Thira). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karpathos en Santorini (Thira).

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Santorini (Thira)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Karpathos en Santorini (Thira).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karpathos naar Santorini (Thira)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Karpathos naar Santorini (Thira) reizen met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Santorini (Thira) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 67 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 9h 11m
Snelste Zeiltijd 6h 35m
Eerste veerboot 16:30
Laatste veerboot 22:20
Afstand 117 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Thira?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Thira is ongeveer 11h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karpathos naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Karpathos naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karpathos naar Thira is 62 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Thira?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Karpathos naar Thira. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Thira?

Boek overtochten van Karpathos naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Karpathos en Thira?

De afstand van Karpathos naar Thira is ongeveer 117 zeemijlen.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


Karpathos naar Thira Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 19:00 06:25 11 uur 25 minuten Ma
Blue Star Ferries 20:00 02:35 6 uur 35 minuten wo
Blue Star Ferries 21:05 07:10 10 uur 5 minuten vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.