COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Egina - Agistri Myli is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Saronische Eilanden naar Griekenland pagina.

Egina - Agistri Myli Veerbootmaatschappij

    • 6 Afvaarten / Week 10 min
    • Prijsaanvraag
    • 4 Afvaarten / Dag 10 min
    • Prijsaanvraag

Egina naar Agistri Myli Veerboot

De Egina Agistri Myli veerdienst verbindt Saronische Eilanden met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Aegean Flying Dolphins veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 minuten Terwijl de veerdienst van Hellenic Seaways vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 10 minuten.

Dus dat is een totaal van 34 overtochten per week op de Egina Agistri Myli route tussen Saronische Eilanden en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Egina Gids

Aegina is een van de Saronische eilanden van Griekenland en ligt op ongeveer 17 mijl vanaf Athene. Het eiland is ongeveer driehoekig van vorm en meet ongeveer 6 mijl van noord naar zuid, en 9 mijl van oost naar west. Ongeveer twee derde van het eiland bestaat uit een uitgedoofde vulkaan, en het noorden en westen van het eiland bestaat uit vruchtbare grond waar een mengsel van gewassen worden geteeld, waaronder graan, katoen, druiven, amandelen, olijven en vijgen.

Stranden van het eiland zijn een populaire toeristische attractie omdat de reisduur van draagvleugelboot overtochten vanuit Piraeus slechts veertig minuten duren. Er zijn regelmatige busdiensten vanaf Aegina stad naar diverse bestemmingen op het eiland, zoals Agia Marina en Portes, een vissersdorp gelegen aan de oostkust. Andere attracties op het eiland zijn onder andere de Tempel van Aphaea die opgedragen werd aan zijn naamgenoot, een godin die later werd geassocieerd met Athena. De tempel was onderdeel van het pre-christelijke en gelijkzijdige driehoek van heilige tempels waaronder de Atheense Parthenon en de tempel van Poseidon in Sounion. Ook op het eiland ligt het klooster van Agios Nectarios die gewijd was aan de heilige Nectarios, een recente heilige van de Grieks-orthodoxe kerk.