Poros
Ermioni
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Poros - Ermioni

Veerboot van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni

Er zijn meestal 1 dagelijkse en 12 wekelijkse afvaarten tussen Poros (Saronische Eilanden) en Ermioni. Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Poros (Saronische Eilanden) Ermioni veerboten kosten tussen €40 en €81, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Poros (Saronische Eilanden) Ermioni veerboten.

Poros (Saronische Eilanden) Ermioni Veerboot Tijden

De vroegste Poros (Saronische Eilanden) Ermioni veerdiensten vertrekken meestal vanuit Poros (Saronische Eilanden) rond 09:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:10.

Hoe lang is de veerboot van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni?

Poros (Saronische Eilanden) Ermioni Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 6m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Poros (Saronische Eilanden) Ermioni Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 12 wekelijkse veerdiensten van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Poros (Saronische Eilanden) Ermioni Veerboot Prijzen

Poros (Saronische Eilanden) Ermioni veerboot prijzen variëren tussen €40* en €81*. De gemiddelde prijs is meestal €61*. De goedkoopste Poros (Saronische Eilanden) Ermioni veerboot prijzen beginnen vanaf €41*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €61*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni?

De afstand tussen Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni is ongeveer 15,8 mijl (25,4 km) of 13,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Poros (Saronische Eilanden) Ermioni ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Poros (Saronische Eilanden) en Ermioni.

Kan ik te voet reizen van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Poros (Saronische Eilanden) en Ermioni.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Poros (Saronische Eilanden) naar Ermioni met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Saronische Eilanden naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Poros (Saronic Islands) - Ermioni Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 77 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 12
Gemiddelde vaartijd 1h 6m
Snelste Zeiltijd 1h 0m
Eerste veerboot 09:45
Laatste veerboot 21:10
Afstand 13 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Poros naar Ermioni?

De reistijd per veerboot van Poros naar Ermioni is ongeveer 1h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Poros naar Ermioni?

De prijs van de ferry overtocht van Poros naar Ermioni kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Poros naar Ermioni is 71 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Poros naar Ermioni?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Poros naar Ermioni en dat is
 • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Poros naar Ermioni?

Boek overtochten van Poros naar Ermioni via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Poros naar Ermioni?

Ja, je kunt als voetpassagier van Poros naar Ermioni reizen met
 • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Poros naar Ermioni?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Poros naar Ermioni?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Poros en Ermioni?

De afstand van Poros naar Ermioni is ongeveer 13 zeemijlen.

Poros Ermioni Veerboot klantenrecensies

 • "trip naar Agistri"

  Wat mij vooral opviel is de stiptheid van vertrek en aankomst . Bij aankomst met de metro in Pireas zou er wel een aanduiding mogen staan waar de afvaarten zijn van Hellinic seaways , vanaf de metro is het anders moeilijk te vinden . Ik heb het enkele malen moeten vragen waar de afvaarten juist waren . Verder heb ik niets negatief ervaren .

  'Flying Dolphins' travelled on Flying Dolphins

  Lees meer Lees minder
 • "pireaus - hydra"

  Prima reis gehad naar Hydra met de Hellenic Seaways. Heen met de Flying Dolphin en terug met de Flying Cat. Bij de laatste betaal je 2,50 meer pp maar zit je comfortabeler en heb je airco en een afhaalbuffet voor eten en drinken.

  'Flying Dolphins' travelled on Flying Dolphins

  Lees meer Lees minder
 • "Een nette overtocht van Piraeus naar Hydra en terug."

  De veerboot was heel stipt. Denk er wel aan om de emailbevestiging mee te nemen naar het havenkantoor. Deze veerboot organisatie had alles netjes op orde. Je wordt naar je plaats geholpen als je het systeem nog niet door hebt. Aan boord is er mogelijkheid om wat te drinken / eten voor een redelijke prijs. Het is een GrayHound op het water (een bootverbinding tussen meerdere eilanden). Als het voor mijn reis weer nodig is ga ik graag weer mee.

  'Flying Dolphins' travelled on Flying Dolphins

  Lees meer Lees minder

Poros Gids

Poros is een klein stadje gelegen op het Griekse eiland Kefalonia (of Kefalonia), een van de Ionische eilandengroep. De stad wordt voornamelijk verdeeld in drie delen. Poros haven heeft een paar bars en taverna's en zorgt voor connectiviteit met Kyllini op de Peloponnesos gebied van het vasteland van Griekenland. Ook tijdens de zomer, veerboten vertrekken vanuit de haven naar Zakynthos. In de buurt van de haven ligt de shingle stadsstrand met een dorpsplein, omringd door taverna's en veel van de dagelijkse winkels en diensten in de meeste steden. Tenslotte Aragia is het derde gebied, dat gescheiden wordt van het centrum van Poros door de rivier Vohinas. Poros is een goede plek om te wandelen en de stranden zijn over het algemeen rustig. Omdat het niet bekend is als een geraffineerde badplaats, het tempo is traag met een traditionele Griekse 'gevoel', een voordeel voor de bezoekers die geen topprijzen hoeven te betalen. Wandelaars kunnen naar het oudste klooster op Kefalonia. Loop ongeveer 3 km langs het strand in noord-westelijke richting, volg dan het pad naar het gebergte van Atros. Het pad eindigt bij het klooster van de Maagd Maria, op de top van een 500 meter hoge heuvel. Uitzichten vanaf de top zijn absoluut schitterend.


Ermioni Gids

De Griekse stad Ermioni is gebouwd over een schiereiland omgeving, aan de zee aan beide zijden, waardoor het het gevoel van een eiland stad heeft met voordelen van de ligging op het vasteland. De stad is continu bewoond, in ieder geval sinds de tijd van Homerus. Lang voordat de klassieke oudheid oude Hermelien werd geregeld door Dryopians. Tijdens de klassieke periode was het bekend om zijn scheepsbouwers en ook voor de productie van porphyra, een zeer belangrijke rode kleurstof. Deze kleurstof werd gebruikt voor de kleuring van de uniformen van vele legers, waaronder dat van Alexander de Grote. Tijdens de Turkse tijdperk was het nog steeds bekend om de scheepsbouw en de maritieme capaciteiten, die een belangrijke rol in de Griekse revolutie van 1821. De stad speelde is nu een populaire toeristische badplaats en kleine havenstad in Argolis, Peloponnesos in Griekenland. De oude stad stijgt een heuvel en heeft een prachtig uitzicht op de nabijgelegen eilanden en een vruchtbare vlakte, die rijk is aan granaatappels, citrusvruchten en olijfgaarden. Onder de stad, de noordelijke baai vormt een natuurlijke haven voor de drukke kleine haven waar je vaak zult zien de vissers het schoonmaken van hun netten en kleine winkels en cafés. Mandraki, naar het zuiden, biedt een goede selectie van de kade restaurants, bars en traditionele taverna's met hun octopussen opknoping buiten te drogen in de zon!


Poros naar Ermioni Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 09:45 10:50 1 uur 5 minuten Alledaags
Hellenic Seaways 19:25 20:35 1 uur 10 minuten Alledaags

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.