Anafi
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Anafi - Heraklion

Veerboot van Anafi naar Kreta (Heraklion)

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Anafi Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €19 en €85, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Anafi Kreta (Heraklion) veerboten.

Anafi Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De eerste Anafi Kreta (Heraklion) ferry vertrekt meestal vanuit Anafi rond 01:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 01:15.

Hoe lang is de veerboot van Anafi naar Kreta (Heraklion)?

Anafi Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 3u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Anafi Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Anafi naar Kreta (Heraklion) verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Anafi Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Anafi Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €19* en €85*. De gemiddelde prijs is meestal €41*. De goedkoopste Anafi Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €33*. De gemiddelde prijs voor een auto is €92*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Anafi naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Anafi en Kreta (Heraklion) is ongeveer 122,2 km of 66,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Anafi Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Anafi en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Anafi en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Anafi naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Anafi en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Anafi naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Anafi naar Kreta (Heraklion) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Anafi - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 52 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 0m
Eerste veerboot 01:15
Afstand 66 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Anafi naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Anafi naar Heraklion is ongeveer 3h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Anafi naar Heraklion?

De prijs van de ferry overtocht van Anafi naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Anafi naar Heraklion is 44 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Anafi naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Anafi naar Heraklion. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Anafi naar Heraklion?

Boek overtochten van Anafi naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Anafi naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Anafi naar Heraklion reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Anafi naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Anafi naar Heraklion reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Anafi en Heraklion?

De afstand van Anafi naar Heraklion is ongeveer 66 zeemijlen.

Anafi Gids

Anafi is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen eilandengroep, en ligt ten oosten van het eiland Thira (Santorini). Anafi is zeker een eiland om te wandelen. Door de oude paden en rond de steile heuvels, kunt u van de ene kant van het eiland tot het andere lopen. De meest populaire stranden zijn de Klisidi en Roukounas. Een schiereiland aan het oostelijke uiteinde van het eiland wordt gedomineerd door een monolithische piek, Mt. Kalamos, een van de grootste van de Middellandse Zee op 420m. Gelegen in het noorden is de Kalamiotissa kerk, herbouwd in een groot deel na een aardbeving in de jaren 1950.
Anafi en de Cycladen in het algemeen zijn verbonden met de havens van Piraeus en Rafina. Vanaf Anafi kunt u ook per boot naar de nabijgelegen Cycladische eilanden van Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros en Milos. Er zijn ook bootverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos en Oost Egeïsche eilanden. Typische reistijden naar het eiland vanaf Piraeus zijn tussen 5 en 7 uur per veerboot of 3½ en 4½ uur per snelnoot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Anafi naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 01:15 04:15 3 uur zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.