Milos
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Milos - Naxos

Veerboot van Milos naar Naxos

Over het algemeen vinden veerdiensten tussen Milos en Naxos één keer per dag plaats. 2 maatschappijen varen deze route Hellenic Seaways & SeaJets en deze vaart het hele jaar door. Milos Naxos veerboten kosten tussen €26 en €166, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Milos Naxos veerboten.

Milos Naxos Veerdienst Tijden

De vroegste Milos Naxos ferry overtochten vertrekken meestal rond 07:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:40.

Hoe lang is de veerboot van Milos naar Naxos?

Milos Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 59m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Milos Naxos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 7 wekelijkse veerdiensten van Milos naar Naxos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Milos Naxos Veerboot Prijzen

Milos Naxos veerboot prijzen variëren meestal tussen €26* en €166*. De gemiddelde prijs is €74*. De goedkoopste Milos Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €14*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €73*. De gemiddelde prijs voor een auto is €95*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Milos naar Naxos?

De afstand tussen Milos en Naxos is ongeveer 68,4 mijl (110,0 km) of 59,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Milos Naxos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Milos en Naxos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Milos en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Milos naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Milos en Naxos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Milos naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Milos naar Naxos met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Milos - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 94 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 7
Gemiddelde vaartijd 3h 59m
Snelste Zeiltijd 3h 40m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 12:40
Afstand 59 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Milos naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Milos naar Naxos is ongeveer 4h 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Milos naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Milos naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Milos naar Naxos is 140 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Milos naar Naxos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Milos naar Naxos. Dit zijn
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Milos naar Naxos?

Boek overtochten van Milos naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Milos naar Naxos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Milos naar Naxos reizen met
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Milos naar Naxos?

Ja, je kunt met een voertuig van Milos naar Naxos reizen met
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Milos naar Naxos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Milos en Naxos?

De afstand van Milos naar Naxos is ongeveer 59 zeemijlen.

Milos Naxos Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder
 • "Eerste van de 3 overtochten"

  On-line de diverse overtochten geboekt. Direct bevestiging ontvangen, waarmee aan het kantoor aan de haven de tickets konden worden afgehaald. Stipt op tijd vertrokken en aangekomen op Tinos. Zeker voor herhaling vatbaar.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder
 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, iets ten noorden van de Zee van Kreta en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Het eiland staat bekend om het standbeeld van Aphrodite (de "Venus van Milo", nu in het Louvre Gallery, Parijs), en ook voor de beelden van de Griekse god Asclepius (nu in het British Museum, Londen) en de Poseidon en een archaïsche Apollo in Athene. Er zijn veel kleine winkeltjes rondom het eiland maar meestal verzamelden zich rond de haven van Adamas. De meeste winkels verkopen souvenirs, handgemaakte geschenken en sieraden evenals lokale weven, borduren en voedingsproducten. Lokale producten en delicatessen en souvenirwinkels zijn ook te vinden in de meeste dorpen van het eiland.

Milos is verbonden met de haven van Piraeus in Athene, met diensten naar alle Cycladische eilanden, de Dodekanesos en Kreta, verzorgd met veerboten en snelle catamarans. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks afvaarten naar en van het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia die het eiland van Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Milos naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 07:00 13:05 6 uur 5 minuten zo
SeaJets 08:00 11:45 3 uur 45 minuten Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.