Astypalea
Donoussa
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Donoussa

Veerboot van Astypalea naar Donoussa

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Astypalea en Donoussa. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Astypalea Donoussa veerboten kosten tussen €21 en €46, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Donoussa veerboten.

Astypalea Donoussa Veerboot Tijden

De eerste Astypalea Donoussa veerboot vertrekt meestal vanuit Astypalea rond 04:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:00.

Hoe lang is de veerboot van Astypalea naar Donoussa?

Astypalea Donoussa Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 42m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Astypalea Donoussa Vaarschema's

Er is gemiddeld 3 wekelijkse veerdienst van Astypalea naar Donoussa. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Astypalea Donoussa Veerboot Prijzen

Astypalea Donoussa veerboot prijzen variëren tussen €21* en €46*. De gemiddelde prijs is meestal €30*. De goedkoopste Astypalea Donoussa veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €28*. De gemiddelde prijs voor een auto is €109*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Astypalea naar Donoussa?

De afstand tussen Astypalea en Donoussa is ongeveer 51,7 mijl (83,2 km) of 44,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Donoussa veerboot?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Astypalea en Donoussa. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Astypalea en Donoussa.

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Donoussa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Astypalea en Donoussa.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Astypalea naar Donoussa?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Astypalea naar Donoussa met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Donoussa Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 38 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 42m
Snelste Zeiltijd 2h 20m
Eerste veerboot 04:45
Laatste veerboot 18:00
Afstand 44 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Donoussa?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Donoussa is ongeveer 2h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Donoussa?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Astypalea naar Donoussa en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Donoussa?

Boek overtochten van Astypalea naar Donoussa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Astypalea naar Donoussa?

Ja, je kunt als voetpassagier van Astypalea naar Donoussa reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Astypalea naar Donoussa?

Ja, je kunt met een voertuig van Astypalea naar Donoussa reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Astypalea naar Donoussa?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Astypalea Donoussa Veerboot klantenrecensies

 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "fooi?"

  trip ok. timing perfect. vriendelijk personeel. wel een vraag: is het normaal een euro extra te moeten betalen per ticket vr de printing van de tickets??? leuk extraatje vr de loketbediende....

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Pireaus - Naxos en terug"

  we hadden een prima overtocht vertrek en aankomst stipt op tijd . online tickets kopen gaat prima het is wel zeer jammer dat de goedkoopste tickets niet online te koop zijn .waarom niet?

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Donoussa Gids

Donoussa is een Grieks eiland en het meest noordelijke eiland van de Kleine Oost Cycladen eilanden groep. Donoussa is gelegen in het oosten van de eilanden Naxos en ten noorden van Amorgos. Het eiland heeft een oppervlakte van 13,5 vierkante. Km en heeft vele inhammen waarvan sommige verbergen prachtige zandstranden. Er zijn slechts ongeveer 100 inwoners op het eiland, waarvan de meeste wonen in een van beide Donoussa of Stavrós (het grootste dorp en een poort), Mersini, Haravgi en Kalotaritissa. Bezoekers van het eiland moeten verkennen per boot de prachtige grotten zoals "SPILIA Tichou" (Grot van de Wall) met zijn prachtige druipsteenformaties, gelegen in het noordwesten, en "Fokospiliá" (wat betekent zegel grot), aan de oostelijke kust van de eiland. Volgens de mythologie, Dionysus aangeboden Ariadni een schuilplaats in Donoussa zodat Thesseus haar niet kon vinden. Een nederzetting dateert uit de Geometrische periode, evenals resten van Bronstijd woningen onthullen het historische belang van het eiland.

Donoussa is per veerboot verbonden met de haven van Piraeus, Naxos en Amorgos.


Astypalea naar Donoussa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 06:00 09:15 3 uur 15 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.