Naxos
Sikinos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Sikinos

Veerboot van Naxos naar Sikinos

3 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Naxos Sikinos veerboten kosten tussen €10 en €34, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naxos Sikinos veerboten.

Naxos Sikinos Veerdienst Tijden

De eerste Naxos Sikinos veerboot vertrekt meestal vanuit Naxos rond 16:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:40.

Hoe lang is de veerboot van Naxos naar Sikinos?

Naxos Sikinos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Naxos Sikinos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Naxos naar Sikinos verzorgd door Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Naxos Sikinos Veerboot Prijzen

Naxos Sikinos veerboot prijzen variëren tussen €10* en €34*. De gemiddelde prijs is meestal €19*. De goedkoopste Naxos Sikinos veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €19*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Naxos naar Sikinos?

De afstand tussen Naxos en Sikinos is ongeveer 31,3 mijl (50,3 km) of 27,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Naxos Sikinos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Naxos en Sikinos.

Kan ik te voet reizen van Naxos naar Sikinos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets tussen Naxos en Sikinos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Naxos naar Sikinos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Naxos naar Sikinos reizen met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naxos - Sikinos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 24 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 25m
Eerste veerboot 16:40
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Sikinos?

De reistijd per veerboot van Naxos naar Sikinos is ongeveer 1h 57m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Naxos naar Sikinos?

De prijs van de ferry overtocht van Naxos naar Sikinos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naxos naar Sikinos is 13 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Sikinos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Naxos naar Sikinos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Sikinos?

Boek overtochten van Naxos naar Sikinos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Naxos en Sikinos?

De afstand van Naxos naar Sikinos is ongeveer 27 zeemijlen.

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Sikinos Gids

Het Griekse eiland Sikinos is een afgelegen eiland in de zuidelijke Cycladen, gelegen tussen de eilanden Ios en Folegandros. Met beperkte toeristische ontwikkeling, Sikinos is de ideale plek voor een rustige vakantie. Chora is de hoofdstad van het eiland, en is gebouwd op de hellingen van een berg en biedt een geweldig uitzicht op de Egeïsche Zee. Dit is een van de kleinste en meest pittoreske dorpjes in de Cycladen, met karakteristieke architectuur van de Cycladen. De haven van Sikinos is de meest bezochte plaats op het eiland en heeft een georganiseerde strand, maar weinig toeristische voorzieningen. De stranden op het eiland zijn afgelegen en is te bereiken te voet of met de bus. De meest interessante attractie op het eiland is het klooster van Episkopi die voor het eerst werd beschouwd als een oude tempel van de god Apollo zijn, maar het is sindsdien ontdekt om de tekenen van de Romeinse mausoleum architectuur dragen. De structuur werd gebouwd in de 3e eeuw na Christus en werd gewijzigd om een christelijke kerk met een koepel en een torenklok in de 17e eeuw na Christus.

Vanuit de haven is Sikinos, veerdiensten zijn beschikbaar naar Piraeus, met een vaartijd van ongeveer 3 uur en 30 minuten met de high speed ferry, en 7 uur en 30 minuten met de conventionele ferry. Sikinos is ook per boot verbonden met Folegandros. Ios, Santorini, Serifos, en Sifnos.


Naxos naar Sikinos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SAOS Ferries 11:20 13:50 2 uur 30 minuten wo, zo
Hellenic Seaways 16:40 19:05 2 uur 25 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.