Astypalea
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Naxos

Veerboot van Astypalea naar Naxos

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Astypalea en Naxos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Astypalea Naxos veerboten kosten tussen de €15 en €54, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Naxos veerboten.

Astypalea Naxos Veerdienst Tijden

De eerste Astypalea Naxos veerboot vertrekt meestal vanuit Astypalea rond 03:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:00.

Hoe lang is de veerboot van Astypalea naar Naxos?

Astypalea Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 4u 4m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Astypalea Naxos Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Astypalea naar Naxos. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Astypalea Naxos Veerboot Prijzen

Astypalea Naxos veerboot prijzen variëren tussen €15* en €54*. De gemiddelde prijs is €34*. De goedkoopste Astypalea Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €31*. De gemiddelde prijs voor een auto is €125*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Astypalea naar Naxos?

De afstand tussen Astypalea en Naxos is ongeveer 76,3 mijl (122,8 km) of 66,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Naxos veerboot?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Astypalea en Naxos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Astypalea en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Astypalea naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Astypalea en Naxos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Astypalea naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Astypalea naar Naxos met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat je huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 43 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 4h 4m
Snelste Zeiltijd 3h 10m
Eerste veerboot 03:50
Laatste veerboot 18:00
Afstand 66 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Naxos is ongeveer 4h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Naxos is 40 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Naxos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Astypalea naar Naxos en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Naxos?

Boek overtochten van Astypalea naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Astypalea naar Naxos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Astypalea naar Naxos reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Astypalea naar Naxos?

Ja, je kunt met een voertuig van Astypalea naar Naxos reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Astypalea naar Naxos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Astypalea en Naxos?

De afstand van Astypalea naar Naxos is ongeveer 66 zeemijlen.

Astypalea Naxos Veerboot klantenrecensies

 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "fooi?"

  trip ok. timing perfect. vriendelijk personeel. wel een vraag: is het normaal een euro extra te moeten betalen per ticket vr de printing van de tickets??? leuk extraatje vr de loketbediende....

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Pireaus - Naxos en terug"

  we hadden een prima overtocht vertrek en aankomst stipt op tijd . online tickets kopen gaat prima het is wel zeer jammer dat de goedkoopste tickets niet online te koop zijn .waarom niet?

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Astypalea naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 18:00 22:00 4 uur di, do, za, zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.