Andros
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Andros - Athene (Lavrio)

Andros naar Athene (Lavrio) Veerboot

De Andros Athene (Lavrio) veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 1 keer per week en duurt 8 uur 5 minuten.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Andros Athene (Lavrio) route tussen Cycladen en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Andros naar Lavrio?

De reistijd per veerboot van Andros naar Lavrio is ongeveer 8h 12m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Andros naar Lavrio?

De prijs van de ferry overtocht van Andros naar Lavrio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Andros naar Lavrio is 21 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Andros naar Lavrio?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Andros naar Lavrio. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Andros naar Lavrio?

Boek overtochten van Andros naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Andros en Lavrio?

De afstand van Andros naar Lavrio is ongeveer 41 zeemijlen.

Andros Gids

Andros is het meest noordelijke gelegen eiland van de Griekse Cycladen eilandengroep en ligt ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van Euboea, en ongeveer 3 km ten noorden van Tinos. Het eiland is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Het oppervlak is voor het grootste deel bergachtig, met vele vruchtbare en waterrijke valleien. De grootste steden zijn Andros, Gavrio, Batsi, en Órmos Korthiou. Het eiland is beroemd om zijn Sariza spring in Apoikia waar het water uit een leeuwenkop komt. Palaeopolis, de oude hoofdstad, werd gebouwd in een steile helling, en de golfbreker is nog steeds onder water te zien.
Andros is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook met de andere Cycladen eilanden, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos. De haven biedt veerverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos eilanden en de Oost-Egeïsche eilanden. Reizen naar het eiland zal worden door de conventionele ferry, door Highspeed ferry of Flying Dolphin. De reistijd per veerboot duurt tussen de 1½ en 3½ uur en tussen 1 en 1½ uur per snelboot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Athene (Lavrio) Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


Andros naar Lavrio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 07:00 15:20 8 uur 20 minuten vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.