Heraklion
Karpathos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Karpathos

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Karpathos

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Kreta (Heraklion) en Karpathos. 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Karpathos veerboten kosten tussen €29 en €212, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Karpathos veerboten.

Kreta (Heraklion) Karpathos Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Karpathos veerboot vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 05:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:15.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Karpathos?

Kreta (Heraklion) Karpathos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 57m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Karpathos Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Kreta (Heraklion) naar Karpathos. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kreta (Heraklion) Karpathos Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Karpathos veerboot prijzen variëren tussen €29* en €212*. De gemiddelde prijs is €82*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Karpathos veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €51*. De gemiddelde prijs voor een auto is €210*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Karpathos?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Karpathos is ongeveer 143,5 mijl (231,0 km) of 124,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Karpathos veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Karpathos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Karpathos.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Karpathos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Kreta (Heraklion) en Karpathos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Karpathos?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Karpathos met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Heraklion - Karpathos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Karpathos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 104 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 5h 57m
Snelste Zeiltijd 5h 25m
Eerste veerboot 05:00
Laatste veerboot 06:15
Afstand 124 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Karpathos?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Karpathos is ongeveer 6h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Karpathos?

De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Karpathos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Karpathos is 96 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Karpathos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Karpathos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Karpathos?

Boek overtochten van Heraklion naar Karpathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Heraklion en Karpathos?

De afstand van Heraklion naar Karpathos is ongeveer 124 zeemijlen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Karpathos Gids

Het Griekse eiland Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en een van de meest spectaculaire van Griekenland. Het is gelegen aan de zuidkant van de Egeïsche Zee, tussen de eilanden Rhodos en Kreta. Door zijn afgelegen ligging en de afstand van andere Griekse eilanden, Karpathos begon pas te ontwikkelen in de afgelopen decennia. In feite heeft de zuidelijke kant van het eiland voornamelijk ontwikkeld voor het toerisme, terwijl de centrale en de noordelijke delen van het eiland ongerepte en authentieke zijn gebleven, met pittoreske dorpjes weg van het massatoerisme. Karpathos is vooral bekend om zijn exotische stranden met het gouden zand en het kristalheldere water. Vakanties in Karpathos zijn ideaal voor gezinnen en wandelaars, zoals de wandelpaden die het eiland over te steken leidt bezoekers naar geweldige plekken.

Veerboten vanuit Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kásos.


Heraklion naar Karpathos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 03:30 12:10 8 uur 40 minuten zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.