Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Tanger Veerboot Haven

  • Tanger Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Tanger vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Tanger Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Tanger Veerdiensten

Tanger Gids

Tanger Veerboot haven

Tangier is een havenstad in het noorden van Marokko. De haven ligt in het hart van de stad, op slechts enkele minuten van de wonderbaarlijke, aloude medina van Tangier. Tangier is niet de belangrijkste haven in de regio. De meeste veermaatschappijen zijn verhuist naar Tangier Med, de nieuwere haven die enkele jaren geleden geopend is. U kunt echter vanuit Tangier nog steeds dagelijks de Straat van Gibraltar oversteken naar Spanje. Café Hafa in Tangier is een geweldige plek om van het uitzicht te genieten. Bij goed weer kunt u vanaf het terras zelfs de Spaanse kust zien. De muntthee is het proberen waard!

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.