Kythnos
Lavrio
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Kythnos - Lavrio is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Kythnos - Lavrio

Kythnos naar Lavrio Veerboot

De Kythnos Lavrio veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 1 keer per week en duurt 1 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Kythnos Lavrio route tussen Cycladen en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Kythnos - Lavrio

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kythnos naar Lavrio?

  De reistijd per veerboot van Kythnos naar Lavrio is ongeveer 1h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Kythnos naar Lavrio?

  De prijs van de ferry overtocht van Kythnos naar Lavrio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kythnos naar Lavrio is 38 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kythnos naar Lavrio?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kythnos naar Lavrio. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kythnos naar Lavrio?

  Boek overtochten van Kythnos naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kythnos naar Lavrio?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kythnos naar Lavrio reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kythnos naar Lavrio?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kythnos naar Lavrio reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Lavrio naar Lavrio?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways
 • Wat is de afstand tussen Kythnos en Lavrio?

  De afstand van Kythnos naar Lavrio is ongeveer 26 zeemijlen.

Kythnos Gids

Kythnos is een Grieks eiland gelegen in het westelijke Cycladen eilandengroep tussen de eilanden Kea en Serifos, en ligt op ca. 100 km van de haven van Piraeus. Het eiland is vrij klein, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante kilometer en met een kustlijn van ongeveer 100 kilometer. Het eiland heeft ongeveer 70 stranden, hoewel de meeste niet bereikbaar zijn met de auto. Het eiland heeft twee belangrijkste dorpen, Messaria of Kythnos, plaatselijk bekend als Chora, en het dorp Dryopis of Dryopida, ook wel bekend als Chorio. Beide dorpen staan bekend om hun bochtige en vaak stapte straten die te smal zijn voor voertuigen. De dorpen zijn zeer pittoresk maar hebben verschillende bouwstijlen. Chora heeft de meer typische platte daken van de Cycladen, terwijl de daken van Dryopida scheef en betegeld zijn. Chora is ook opmerkelijk voor zijn grote Grieks-orthodoxe kerk.

Kythnos is per boot bereikbaar, hetzij vanuit de haven van Piraeus of de haven van Lavrio. De reis van Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De reis naar Kythnos vanuit de haven van Lavrio duurt ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Lavrio Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.