Tinos
Kea
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tinos - Kea

Veerboot van Tinos naar Kea

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Tinos Kea veerboten kosten tussen €9 en €20, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Tinos Kea veerboten.

Tinos Kea Veerdienst Tijden

De eerste Tinos Kea veerboot vertrekt meestal vanuit Tinos rond 09:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 09:10.

Hoe lang is de veerboot van Tinos naar Kea?

Tinos Kea Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Tinos Kea Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Tinos naar Kea verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Tinos Kea Veerboot Prijzen

Tinos Kea veerboot prijzen variëren tussen €9* en €20*. De gemiddelde prijs is meestal €17*. De goedkoopste Tinos Kea veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €17*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Tinos naar Kea?

De afstand tussen Tinos en Kea is ongeveer 58,6 mijl (94,3 km) of 50,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Tinos Kea veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Tinos en Kea.

Kan ik te voet reizen van Tinos naar Kea?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Tinos en Kea.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Tinos naar Kea?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Tinos naar Kea met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Tinos - Kea Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 21 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 5h 0m
Eerste veerboot 09:10
Afstand 50 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Tinos naar Kea?

De reistijd per veerboot van Tinos naar Kea is ongeveer 5h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Tinos naar Kea?

De prijs van de ferry overtocht van Tinos naar Kea kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tinos naar Kea is 20 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Tinos naar Kea?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Tinos naar Kea. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tinos naar Kea?

Boek overtochten van Tinos naar Kea via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Tinos en Kea?

De afstand van Tinos naar Kea is ongeveer 50 zeemijlen.

Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos maakt deel uit van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, dicht bij de eilanden Andros, Delos en Mykonos. Oorspronkelijk genaamd Opiussa en Hydroessa in de oudheid, het eiland is de thuisbasis van de kerk van de Maagd Maria, of Evangelistria kerk, bij Hora dat is een van de grootste kerken in heel Griekenland. De kerk werd gebouwd op de plaats waar de orthodoxe beeld van de Maagd Maria werd gevonden, na een visie op non Pelagia, tussen 1823 en 1831. Van de traditionele bouwstijl, de ruime kerk heeft vele bogen en bestaat uit twee verdiepingen met veel andere kleinere gebouwen in de binnenplaats. Een andere populaire attractie op het eiland is het klooster van de Vrouwe van de Engelen op Kechrovouni die werd gebouwd na drie zusters hadden dezelfde visie van de Maagd Maria te vertellen aan een klooster te bouwen op een specifieke locatie op Kechrovouni, waar ze zagen een vreemd licht .

Tinos is per boot verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en met bijna alle Cycladische eilanden.


Kea Gids

Het Griekse eiland Kea maakt deel uit van de Cycladen, hoewel de architectuur en landschap weinig overeenkomsten heeft met de andere eilanden van de Cycladen. Ook bekend als Tzia, het eiland Kea is gelegen in het zuiden van Attica en tegenover de stad van Lavrion. Het eiland heeft een lange en rijke geschiedenis en vanwege de nabijheid van Athene is populair bij veel Atheners die een bezoek aan het eiland voor een weekendje weg. De pittoreske haven van Korissia is een van de belangrijkste toeristische attracties op het eiland met zijn witte huisjes en de kleurrijke daken, het glazuur fabriek, de kronkelende steegjes en schilderachtige kerken. Korissia ligt op een schilderachtige kleine haven met caiques en vissersboten.

Het kristalheldere water van het eiland maakt het een populaire bestemming voor duikers die een rijke zeeleven en verbazingwekkende wandduiken kunnen genieten. Het hoogtepunt voor recreatieve duikers is het wrak van het stoomschip Patris die zonk in 1868. De wereldberoemde wrak van de HMS Britannic, het zusterschip van de Titanic, ligt op 1,5 nautische mijl voor de kust, en is bestemming voor Tec duikers, omdat het wrak op een diepte van ongeveer 120 meter ligt.


Tinos naar Kea Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 09:10 14:10 5 uur vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.