Milos
Sifnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Milos - Sifnos

Veerboot van Milos naar Sifnos

Er zijn meestal 4 dagelijkse en 28 wekelijkse afvaarten tussen Milos en Sifnos. 5 maatschappijen varen op deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries en het hele jaar door. Milos Sifnos veerboten kosten tussen €29 en €119, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Milos Sifnos veerboten.

Milos Sifnos Veerdienst Tijden

De vroegste Milos Sifnos veerboot afvaarten vertrekken meestal rond 08:00 vanuit Milos. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:40.

Hoe lang is de veerboot van Milos naar Sifnos?

Milos Sifnos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 49m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Milos Sifnos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 4 dagelijkse afvaarten en tot 28 wekelijkse veerdiensten van Milos naar Sifnos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak langer worden.

Milos Sifnos Veerboot Prijzen

Milos Sifnos veerboot prijzen variëren tussen €29* en €119*. De gemiddelde prijs is €68*. De goedkoopste Milos Sifnos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €67*. De gemiddelde prijs voor een auto is €105*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Milos naar Sifnos?

De afstand tussen Milos en Sifnos is ongeveer 37,1 km of 20,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Milos Sifnos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Milos en Sifnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Milos en Sifnos.

Kan ik te voet reizen van Milos naar Sifnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries tussen Milos en Sifnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Milos naar Sifnos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Milos naar Sifnos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Milos - Sifnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 5
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 86 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 4
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 28
Gemiddelde vaartijd 49m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 19:40
Afstand 20 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Milos naar Sifnos?

De reistijd per veerboot van Milos naar Sifnos is ongeveer 1h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Milos naar Sifnos?

De prijs van de ferry overtocht van Milos naar Sifnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Milos naar Sifnos is 80 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Milos naar Sifnos?

Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Milos naar Sifnos. Dit zijn
 • Aegean Speed Lines
 • Zante Ferries
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Milos naar Sifnos?

Boek overtochten van Milos naar Sifnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Milos en Sifnos?

De afstand van Milos naar Sifnos is ongeveer 20 zeemijlen.

Milos Sifnos Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, iets ten noorden van de Zee van Kreta en is onderdeel van de Cycladen eilandengroep. Het eiland staat bekend om het standbeeld van Aphrodite (de "Venus van Milo", nu in het Louvre Gallery, Parijs), en ook voor de beelden van de Griekse god Asclepius (nu in het British Museum, Londen) en de Poseidon en een archaïsche Apollo in Athene. Er zijn veel kleine winkeltjes rondom het eiland maar meestal verzamelden zich rond de haven van Adamas. De meeste winkels verkopen souvenirs, handgemaakte geschenken en sieraden evenals lokale weven, borduren en voedingsproducten. Lokale producten en delicatessen en souvenirwinkels zijn ook te vinden in de meeste dorpen van het eiland.

Milos is verbonden met de haven van Piraeus in Athene, met diensten naar alle Cycladische eilanden, de Dodekanesos en Kreta, verzorgd met veerboten en snelle catamarans. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks afvaarten naar en van het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia die het eiland van Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Sifnos Gids

De Griekse eilanden Sifnos is een prachtig eiland gelegen in het westelijke deel van de Cycladen. Het is een typisch voorbeeld van een Cycladische eiland, met traditionele architectuur, rustige stranden, zee taverna's en lage heuvels. De meest populaire stranden op het eiland zijn gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland en heeft kristalhelder water, zacht zand en de vele toeristische voorzieningen. Een populaire toeristische attractie op het eiland is de prachtige klooster van Chrissopighi, de beschermer van het eiland. Kastro is de meest pittoreske dorp op het eiland, met zijn smalle geplaveide straatjes, stenen huizen en een geweldig uitzicht op zee. Het is een dorp met een jaar geschiedenis en de overblijfselen van zijn erfgoed 4000 zijn overal zichtbaar met een deel van zijn defensieve muur gebouwd rond 800 voor Christus. Deze opmerkelijke dorp is aan drie zijden omgeven met uitzicht op de Egeïsche Zee.

De haven van het eiland bevindt zich in het centrum van Kamares. Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse diensten van zowel de hoge snelheid en de conventionele veerboten naar het eiland. Veerboten verbinden Sifnos met Piraeus en aan de andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini en Kreta.


Milos naar Sifnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 08:00 08:40 40 minuten Ma, vr, za, zo
SeaJets 11:30 12:10 40 minuten Ma, za
SeaJets 11:40 12:30 50 minuten vr, zo
Hellenic Seaways 13:00 15:15 2 uur 15 minuten do
Aegean Sea Lines 14:00 15:20 1 uur 20 minuten Ma
Hellenic Seaways 14:25 16:35 2 uur 10 minuten Ma, wo
Aegean Sea Lines 15:00 17:00 2 uur do
Aegean Sea Lines 15:15 16:35 1 uur 20 minuten za
Zante Ferries 16:15 17:35 1 uur 20 minuten vr
Zante Ferries 17:15 18:35 1 uur 20 minuten wo
SeaJets 17:30 18:10 40 minuten Ma, vr, za, zo
SeaJets 19:30 20:10 40 minuten Ma, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.