Serifos
Paros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Serifos - Paros

Veerboot van Serifos naar Paros

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. De veerboten naar Serifos Paros kosten tussen €6 en €18, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Serifos Paros veerboten.

Serifos Paros Veerdienst Tijden

De eerste Serifos Paros veerboot vertrekt meestal vanuit Serifos rond 17:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:50.

Hoe lang is de veerdienst van Serifos naar Paros?

Serifos Paros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Serifos Paros Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Serifos naar Paros verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Serifos Paros Veerboot Prijzen

Serifos Paros veerboot prijzen variëren tussen €6* en €18*. De gemiddelde prijs is €15*. De goedkoopste Serifos Paros veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €12*. De gemiddelde prijs voor een auto is €47*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Serifos naar Paros?

De afstand tussen Serifos en Paros is ongeveer 43,6 mijl (70,2 km) of 37,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Serifos Paros veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Serifos en Paros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Serifos en Paros.

Kan ik te voet reizen van Serifos naar Paros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Serifos en Paros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Serifos naar Paros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Serifos naar Paros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Serifos - Paros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 19 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 0m
Eerste veerboot 17:45
Laatste veerboot 20:50
Afstand 37 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Paros?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Paros is ongeveer 2h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Paros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Serifos naar Paros. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Paros?

Boek overtochten van Serifos naar Paros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Serifos naar Paros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Serifos naar Paros reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Serifos naar Paros?

Ja, je kunt met een voertuig van Serifos naar Paros reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Serifos naar Paros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Serifos naar Paros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 11:10 16:55 5 uur 45 minuten za
Hellenic Seaways 17:45 19:45 2 uur Ma, wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.