Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Ibiza Veerboot Haven

  • Ibiza Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Ibiza vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Ibiza Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Ibiza Veerdiensten

Ibiza Gids

Wat te doen op Ibiza?

Ibiza was tot de jaren tachtig van de twintigste eeuw het domein van vissers, kunstenaars en hippies. De afgelopen decennia heeft Ibiza echter een enorme toeristische ontwikkeling doorgemaakt en tegenwoordig staat het eiland bekend als een waar feesteiland. Op Ibiza bevinden zich talloze hotels, restaurants, bars, cafés, discotheken en nachtclubs. In de zomermaanden vliegen wereldberoemde artiesten en dj’s naar Ibiza om spetterende optredens te geven. Ibiza beschikt over mooie stranden waar het goed toeven is. In de blauwe wateren rondom het eiland kunnen liefhebbers prachtige duik- of snorkelexcursies maken. Toeristen die Ibiza voor het eerst bezoeken, zijn soms verbaasd dat het eiland ook veel te bieden heeft op het gebied van geschiedenis en cultuur. Ibiza Stad heeft een prachtige historische stadskern die is terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze stadskern, in het Catalaans Dalt Villa genoemd, ligt binnen de Middeleeuwse stadsmuren. Hier bevinden zich smalle straatjes waar de bewoners voor de deur van hun huis zitten terwijl de wereld aan ze voorbijtrekt. Op het hoogste punt van de Dalt Villa bevindt zich de Catedral de la Verge de les Neus. Deze indrukwekkende kathedraal werd in de dertiende eeuw gebouwd op de plek waar eerder een Romeinse tempel stond.

Vervoer

De meeste bestemmingen op Ibiza zijn prima over de weg te bereiken. Veel toeristen huren een auto of scooter om zich over het eiland te verplaatsen. Daarnaast beschikt Ibiza over een uitgebreid bussysteem en zijn er volop taxi’s beschikbaar. Van juni tot reptember rijdt een speciale discobus naar de grotere toeristenplaatsen zoals Ibiza Stad, San Antonio en Playa d’en Bossa.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.