Diafani
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Diafani - Santorini (Thira)

Veerboot van Diafani naar Santorini (Thira)

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Diafani en Santorini (Thira). 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Diafani Santorini (Thira) veerboten kosten tussen €20 en €81, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Diafani Santorini (Thira) veerboten.

Diafani Santorini (Thira) Veerdienst Tijden

De eerste Diafani Santorini (Thira) ferry vertrekt meestal vanuit Diafani rond 14:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:40.

Hoe lang is de veerboot van Diafani naar Santorini (Thira)?

Diafani Santorini (Thira) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 10u 18m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Diafani Santorini (Thira) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Diafani naar Santorini (Thira). Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Diafani Santorini (Thira) Veerboot Prijzen

Diafani Santorini (Thira) veerboot prijzen variëren tussen €20* en €81*. De gemiddelde prijs is meestal €44*. De goedkoopste Diafani Santorini (Thira) veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €41*. De gemiddelde prijs voor een auto is €247*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Diafani naar Santorini (Thira)?

De afstand tussen Diafani en Santorini (Thira) is ongeveer 129,2 mijl (207,9 km) of 112,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Diafani Santorini (Thira) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Diafani en Santorini (Thira). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Diafani en Santorini (Thira).

Kan ik te voet reizen van Diafani naar Santorini (Thira)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Diafani en Santorini (Thira).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Diafani naar Santorini (Thira)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Diafani naar Santorini (Thira) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Diafani - Santorini (Thira) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 57 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 10h 18m
Snelste Zeiltijd 7h 55m
Eerste veerboot 14:40
Laatste veerboot 18:40
Afstand 112 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Diafani naar Thira?

De reistijd per veerboot van Diafani naar Thira is ongeveer 12h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Diafani naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Diafani naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Diafani naar Thira is 53 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Diafani naar Thira?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Diafani naar Thira. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Diafani naar Thira?

Boek overtochten van Diafani naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Diafani naar Thira?

Ja, je kunt als voetpassagier van Diafani naar Thira reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Diafani naar Thira?

Ja, je kunt met een voertuig van Diafani naar Thira reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Diafani en Thira?

De afstand van Diafani naar Thira is ongeveer 112 zeemijlen.

Diafani Gids

Diafani is een kustplaats en haven gelegen op het Griekse eiland Karpathos, en de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van Egeïsche Zee. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Rhodos aan de Karpaten Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Het eiland heeft 11 dorpen, waarvan één Diafani is, gelegen in het noorden van het eiland. Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stile stranden liggen tussen de steile rotsen van het eiland.
De charme van de geschiedenis van het eiland is bewaard gebleven, te wijten aan de vrij afgelegen locatie. Het eiland is erin geslaagd om veel van zijn traditionele vormen van kleding, gewoonten en dialect te behouden.
Karpathos is per boot bereikbaar vanaf de naburige eilanden en het vasteland. Veerdiensten zijn beschikbaar van en naar Piraeus, via Kreta en Rhodos.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


Diafani naar Thira Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 17:40 06:25 12 uur 45 minuten Ma
Blue Star Ferries 18:40 02:35 7 uur 55 minuten wo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.