Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Mytilene Veerboot Haven

  • Mytilene Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Mytilene vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Mytilene Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Mytilene Veerdiensten

Mytilene Gids

Mytilene Gids

Mytilini is een stad op het eiland Lesbos, gelegen in de Noord- Egeïsche regio van Griekenland, met een bevolking van ongeveer 40.000. Mytilini is een van de oudste steden ter wereld, en is bewoond sinds de 10e eeuw v.Chr. Mytilene is een eilandje geweest en lag net ten oosten van de kust van Lesbos, waar nu het middeleeuwse kasteel staat, gescheiden van het grotere eiland door het kanaal van Euripus, die het noordelijke haven (ook bekend als de "oude haven") verbond met het zuidelijke haven (ook bekend als de "nieuwe haven"). Mytilene ligt deels op een vlak terrein, hoewel de westelijke kant van de stad op een heuvel ligt die stijgt naar het oude theatre. De stad is goed te voet te verkennen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.