Syros
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Naxos

Veerboot van Syros naar Naxos

Er zijn meestal 2 dagelijkse en 15 wekelijkse afvaarten tussen Syros en Naxos. 4 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets en vaart het hele jaar door. Overtochten Syros Naxos kosten tussen €37 en €156, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Naxos veerboten.

Syros Naxos Veerdienst Tijden

De vroegste Syros Naxos veerboot vertrekt meestal vanuit Syros rond 09:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:25.

Hoe lang is de veerdienst van Syros naar Naxos?

Syros Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1 uur 47 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Syros Naxos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 15 wekelijkse veerdiensten van Syros naar Naxos. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Houdt u er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Syros Naxos Veerboot Prijzen

Syros Naxos veerboot prijzen variëren meestal tussen €37* en €156*. De gemiddelde prijs is €91*. De goedkoopste Syros Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €87*. De gemiddelde prijs voor een auto is €284*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Naxos?

De afstand tussen Syros en Naxos is ongeveer 58,6 km of 31,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Naxos veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Syros en Naxos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Syros en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Syros en Naxos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Syros naar Naxos met Blue Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 116 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 15
Gemiddelde vaartijd 1h 47m
Snelste Zeiltijd 1h 10m
Eerste veerboot 09:10
Laatste veerboot 23:25
Afstand 31 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Syros naar Naxos is ongeveer 1h 48m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Naxos is 107 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Naxos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Naxos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Naxos?

Boek overtochten van Syros naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Syros en Naxos?

De afstand van Syros naar Naxos is ongeveer 31 zeemijlen.

Syros Naxos Veerboot klantenrecensies

  • "overtocht piraeus milos"

    zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

    'Seajet2' travelled on Seajet2

    Lees meer Lees minder

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Syros naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:10 10:20 1 uur 10 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
SeaJets 11:20 13:25 2 uur 5 minuten do, vr, zo
SeaJets 12:05 14:10 2 uur 5 minuten Ma, wo, za
Blue Star Ferries 13:30 16:25 2 uur 55 minuten za
SeaJets 18:30 20:35 2 uur 5 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
Blue Star Ferries 21:30 00:05 2 uur 35 minuten Ma, wo, vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.