Sifnos
Paros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Paros

Veerboot van Sifnos naar Paros

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 14 wekelijkse afvaarten tussen Sifnos en Paros. 2 operators varen deze route Hellenic Seaways & SeaJets en loopt het hele jaar door. Veerdiensten tussen Sifnos en Paros kosten tussen €7 en €177, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sifnos Paros veerboten.

Sifnos Paros Veerdienst Tijden

De vroegste Sifnos Paros veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Sifnos rond 08:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:20.

Hoe lang is de veerboot van Sifnos naar Paros?

Sifnos Paros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 21m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sifnos Paros Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 14 wekelijkse veerdiensten van Sifnos naar Paros. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Sifnos Paros Veerboot Prijzen

Sifnos Paros veerboot prijzen variëren tussen €7* en €177*. De gemiddelde prijs is €83*. De goedkoopste Sifnos Paros veerboot prijzen beginnen vanaf €4*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €85*. De gemiddelde prijs voor een auto is €34*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sifnos naar Paros?

De afstand tussen Sifnos en Paros is ongeveer 53,7 km of 29,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sifnos Paros veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Sifnos en Paros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sifnos en Paros.

Kan ik te voet reizen van Sifnos naar Paros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Sifnos en Paros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sifnos naar Paros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Sifnos naar Paros reizen met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sifnos - Paros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 106 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 14
Gemiddelde vaartijd 1h 21m
Snelste Zeiltijd 55m
Eerste veerboot 08:50
Laatste veerboot 18:20
Afstand 29 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Paros?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Paros is ongeveer 1h 57m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Paros?

De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Paros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Paros is 143 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Paros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Paros. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Paros?

Boek overtochten van Sifnos naar Paros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sifnos naar Paros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Sifnos naar Paros reizen met
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sifnos naar Paros?

Ja, je kunt met een voertuig van Sifnos naar Paros reizen met
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Sifnos naar Paros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Sifnos en Paros?

De afstand van Sifnos naar Paros is ongeveer 29 zeemijlen.

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Sifnos naar Paros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 08:50 09:45 55 minuten Alledaags
Hellenic Seaways 16:45 19:45 3 uur Ma, wo
SeaJets 18:20 19:20 1 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.