Heraklion
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Naxos

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Naxos

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Kreta (Heraklion) en Naxos. 2 operators varen deze route Minoan Lines & SeaJets en loopt het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Naxos veerboten kosten tussen €170 en €341, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Naxos veerboten.

Kreta (Heraklion) Naxos Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Naxos veerboot vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 08:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:00.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Naxos?

Kreta (Heraklion) Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 41m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Naxos Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Naxos veerboot prijzen variëren tussen €170* en €341*. De gemiddelde prijs is €231*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €86*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €226*. De gemiddelde prijs voor een auto is €272*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Naxos?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Naxos is ongeveer 111,3 mijl (179,1 km) of 96,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Naxos veerboot?

Ja, Minoan Lines, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Naxos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Minoan Lines, SeaJets tussen Kreta (Heraklion) en Naxos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Naxos met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 294 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 3h 41m
Snelste Zeiltijd 3h 40m
Eerste veerboot 08:00
Afstand 96 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Naxos is ongeveer 3h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Naxos is 271 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Naxos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Heraklion naar Naxos en dat is
 • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Naxos?

Boek overtochten van Heraklion naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Heraklion naar Naxos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Heraklion naar Naxos reizen met
 • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Heraklion naar Naxos?

Ja, je kunt met een voertuig van Heraklion naar Naxos reizen met
 • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Heraklion naar Naxos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets

Wat is de afstand tussen Heraklion en Naxos?

De afstand van Heraklion naar Naxos is ongeveer 96 zeemijlen.

Heraklion Naxos Veerboot klantenrecensies

 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Heraklion naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 08:00 11:40 3 uur 40 minuten Ma, wo, do, za
SeaJets 08:00 11:45 3 uur 45 minuten di, vr, zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.