Kalymnos
Symi
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kalymnos - Symi

Veerboot van Kalymnos naar Symi (Simi)

Over het algemeen varen er één keer per dag veerboten tussen Kalymnos en Symi (Simi). 2 maatschappijen varen deze route Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways en dit het hele jaar door. Kalymnos Symi (Simi) veerboten kosten tussen €26 en €102, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kalymnos Symi (Simi) veerboten.

Kalymnos Symi (Simi) Veerdienst Tijden

De vroegste Kalymnos Symi (Simi) afvaarten vertrekken meestal vanuit Kalymnos rond 01:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:05.

Hoe lang is de veerboot van Kalymnos naar Symi (Simi)?

Kalymnos Symi (Simi) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 2u45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Kalymnos Symi (Simi) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 7 wekelijkse veerdiensten van Kalymnos naar Symi (Simi). Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Kalymnos Symi (Simi) Veerboot Prijzen

Kalymnos Symi (Simi) veerboot prijzen variëren tussen €26* en €102*. De gemiddelde prijs is meestal €61*. De goedkoopste Kalymnos Symi (Simi) veerboot prijzen beginnen vanaf €26*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €61*. De gemiddelde prijs voor een auto is €75*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kalymnos naar Symi (Simi)?

De afstand tussen Kalymnos en Symi (Simi) is ongeveer 62,6 mijl (100,7 km) of 54,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kalymnos Symi (Simi) veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kalymnos en Symi (Simi). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kalymnos en Symi (Simi).

Kan ik te voet reizen van Kalymnos naar Symi (Simi)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways tussen Kalymnos en Symi (Simi).

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kalymnos naar Symi (Simi)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kalymnos naar Symi (Simi) met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kalymnos - Symi (Simi) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 77 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 7
Gemiddelde vaartijd 2h 45m
Snelste Zeiltijd 1h 0m
Eerste veerboot 01:20
Laatste veerboot 23:05
Afstand 54 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kalymnos naar Symi?

De reistijd per veerboot van Kalymnos naar Symi is ongeveer 3h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kalymnos naar Symi?

De prijs van de ferry overtocht van Kalymnos naar Symi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kalymnos naar Symi is 72 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kalymnos naar Symi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kalymnos naar Symi. Dit zijn
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kalymnos naar Symi?

Boek overtochten van Kalymnos naar Symi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kalymnos naar Symi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kalymnos naar Symi reizen met
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kalymnos naar Symi?

Ja, je kunt met een voertuig van Kalymnos naar Symi reizen met
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kalymnos naar Symi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Dodekanisos Seaways
 • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Kalymnos en Symi?

De afstand van Kalymnos naar Symi is ongeveer 54 zeemijlen.

Kalymnos Symi Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden. Kalymnos is gelegen aan de westkant van het Bodrum schiereiland tussen de eilanden Kos, 12 km in het zuiden, en Leros, 2 km in het noorden. Het eiland is de derde meest bevolkte Dodekanesos eiland na Kos en Rhodos en staat bekend om zijn rijke bevolking. Het eiland is bergachtig met een zeer onregelmatige kustlijn die vele beschutte baaien heeft, waardoor het een ideale bestemming voor zeilvakanties. Het kristalheldere water van het eiland leidt tot de aanduiging de "Sponge divers" eiland, dat een gemeenschappelijk handelsbeleid op het eiland voor vele jaren is geweest. Sponsduiken heeft veel rijkdom gekocht om het eiland en het eiland is hierdoor aan de hele Middellandse Zee gebied bekend geworden.

De hoofdstad van Kalymnos is de havenstad Pothia, een kleurrijke eiland nederzetting verspreiden amphitheatrically over de voet en de hellingen van twee heuvels en de vallei tussen hen. Er is een regelmatige veerdienst vanaf het eiland naar Piraeus, Rhodos, de andere Dodekanesos eilanden en de Cycladen en Samos.


Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is gelegen in het zuidelijke Dodekanesos, in het noorden van het eiland Rhodos en dicht bij de kust van het zuidwesten van Turkije. Symi is iets meer dan 13 km van noord naar zuid en ongeveer 8 km van oost naar west met een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante kilometer. Het eiland is verdeeld in onderscheidende gebieden. Yialos is de belangrijkste haven. Chorio, letterlijk 'dorp', is de top stad. Pedi Bay is de vallei onder Chorio, ten zuiden van Yialos. Nimborios is de baai en de regeling van het noorden van Yialos. Er is een kleine nederzetting op Marathounda en een belangrijke klooster complex bij Panormitis. Rond het eiland zijn er veel oude kerken en kloosters die een bezoek waard zijn. De kerk van Constantinos en Eleni op de zuidelijke hellingen van de Vigla langs de Panormitis weg, heeft tuinen, terrassen en een waterput. E r is gewoonlijk iemand er in de zomer. Het klooster van de aartsengel Michael op Roukouniotis werd gebouwd door de ridders van St. John in de 14e eeuw op de ruïnes van een belangrijke 5e eeuws klooster, die op zijn beurt werd gebouwd op de resten van een pre-christelijke tempel. Het klooster van Sotiris Megalos, kort voordat de weg afdaalt naar Panormitis, is zeer schilderachtig en heeft een spectaculair uitzicht.


Kalymnos naar Symi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 01:20 06:15 4 uur 55 minuten za
Blue Star Ferries 03:15 07:15 4 uur do
Dodekanisos Seaways 15:00 17:10 2 uur 10 minuten Ma, di, do, zo
Dodekanisos Seaways 15:35 17:35 2 uur vr, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.