COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Australia

Australië bestaat uit het vasteland van het Australische continent, het eiland Tasmanië, en vele kleinere eilanden.

Met een totale oppervlakte van 7.690.000 vierkante kilometer, het vasteland van Australië is het grootste eiland ter wereld. Op afstand, het continent strekt zich uit over 3700 kilometer van noord naar zuid en 4000 kilometer van oost naar west, waardoor het de zesde grootste land is na Rusland, Canada, China, de Verenigde Staten en Brazilië.

Australië is verdeeld in zes staten en twee territoria. Canberra, de nationale hoofdstad en het centrum van de overhead, ligt ongeveer 290 kilometer ten zuiden van Sydney. New South Wales is de oudste en meest bevolkte staat van Australië, Victoria is de kleinste van het vasteland staten in grootte, maar de tweede meest bevolkte, Queensland is de tweede-grootste staat van Australië in grootte, Zuid-Australië is gelegen in het zuidelijke centrale deel van het land die enkele van de meest dorre delen van het continent bestrijkt, West-Australië is de grootste staat van Australië per gebied en Tasmanië is gescheiden van het vasteland van Australië door Bass Strait en is de kleinste staat van Australië.

Australië heeft momenteel een bevolking van bijna 23 miljoen mensen.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 16 Afvaarten / Week 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 35 min
  • Prijsaanvraag
  • 12 Afvaarten / Dag 25 min
  • Prijsaanvraag
  • 8 Afvaarten / Dag 40 min
  • Prijsaanvraag

Australia klantenrecensies

 • "Goed geregeld "

  Thuis al maanden van te voren de oversteek geboekt . We kwamen bijna anderhalf uur te vroeg aan in Townsville , de medewerkster bood direct aan om de oversteek een uur eerder te maken , wat wij direct accepteerden . De terugweg van Nelly Bay naar Townsville wilden we wat eerder terug omdat we toch uit ons appartement moesten . Gebeld naar Fantasea Crusing Magnetic om te vragen of we verder konden , ook hier weer vriendelijk geholpen en het was geen probleem . Wij zijn zeer tevreden .

  Lees meer Lees minder
 • "Nice but two hours delay"

  The cruise ship is verybeautiful, clean and a lot of good eating options like the buffet. A day before we heard about having delay, it costs us two hours in total, that’s not satisfying.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Australia