Limnos
Mytilene
Veerboten naar Lesbos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Limnos - Mytilene

Veerboot van Limnos (Myrina) naar Mytilene

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Limnos (Myrina) en Mytilene. 2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Limnos (Myrina) Mytilene veerboten kosten tussen €33 en €187, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Limnos (Myrina) Mytilene veerboten.

Limnos (Myrina) Mytilene Veerboot Tijden

De eerste Limnos (Myrina) Mytilene veerboot vertrekt meestal vanuit Limnos (Myrina) rond 00:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Limnos (Myrina) naar Mytilene?

Limnos (Myrina) Mytilene Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 4h 54m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 50m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Limnos (Myrina) Mytilene Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Limnos (Myrina) naar Mytilene. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Limnos (Myrina) Mytilene Veerboot Prijzen

Limnos (Myrina) Mytilene veerboot prijzen variëren tussen €33* en €187*. De gemiddelde prijs is €104*. De goedkoopste Limnos (Myrina) Mytilene veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €78*. De gemiddelde prijs voor een auto is €138*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Limnos (Myrina) naar Mytilene?

De afstand tussen Limnos (Myrina) en Mytilene is ongeveer 114,2 mijl (183,8 km) of 99,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Limnos (Myrina) Mytilene veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Limnos (Myrina) en Mytilene. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Limnos (Myrina) en Mytilene.

Kan ik te voet reizen van Limnos (Myrina) naar Mytilene?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Limnos (Myrina) en Mytilene.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Limnos (Myrina) naar Mytilene?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die van Limnos (Myrina) naar Mytilene reizen met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Lesbos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Limnos (Myrina) - Mytilene Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 132 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 4h 54m
Snelste Zeiltijd 2h 50m
Eerste veerboot 00:30
Laatste veerboot 23:59
Afstand 99 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Limnos naar Mytilene?

De reistijd per veerboot van Limnos naar Mytilene is ongeveer 4h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Limnos naar Mytilene?

De prijs van de ferry overtocht van Limnos naar Mytilene kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Limnos naar Mytilene is 82 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Limnos naar Mytilene?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Limnos naar Mytilene. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Limnos naar Mytilene?

Boek overtochten van Limnos naar Mytilene via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Limnos en Mytilene?

De afstand van Limnos naar Mytilene is ongeveer 99 zeemijlen.

Limnos Gids

Limnos, ook wel bekend als Lemnos, is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en is het 8ste grootste van de Griekse eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Myrina, aan de westkust, en Moudros aan de oostelijke oever van een grote baai in het midden van het eiland. De hoofdstad van het eiland is de havenstad Myrina, een stadje dat bekend staat om zijn prachtige, traditionele geplaveide steegjes, zijn oude stenen herenhuizen, de promenade aan de zee, en zijn Byzantijnse kasteel. Het indrukwekkende kasteel dat over de stad uitkijkt ligt op een rotsachtig en steil schiereiland. Een bos gelegen nabij de stad Moudros, heeft versteende boomstammen, bladeren, fruit en palmbomen wortels die ongeveer 20-22000000 jaar oud zijn. Ook het nederzettingssysteem van Poliochni, de oudste neolithische stad van Europa ligt op het eiland. Het is een rechthoekig gebouw met een dubbele rij stapte zetels dat op een parlementaire architectonische structuur lijkt. Het wordt hierom verondersteld als het oudste parlement ter wereld!

De boot vanuit Myrina biedt verbindingen met de eilanden van Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en met het vasteland naar de havens van Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Limnos naar Mytilene Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 01:00 06:20 5 uur 20 minuten do
Hellenic Seaways 10:25 15:35 5 uur 10 minuten Ma
SeaJets 11:20 14:10 2 uur 50 minuten vr
Hellenic Seaways 23:45 05:05 5 uur 20 minuten Ma
Hellenic Seaways 23:59 05:20 5 uur 21 minuten vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.