Diafani
Kasos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Diafani - Kasos

Veerboot van Diafani naar Kasos

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Diafani en Kasos. 3 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Diafani Kasos veerboten kosten tussen €14 en €29, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Diafani Kasos veerboten.

Diafani Kasos Veerdienst Tijden

De eerste Diafani Kasos veerboot vertrekt meestal vanuit Diafani rond 14:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:40.

Hoe lang is de duur van de Diafani naar Kasos veerboot?

Diafani Kasos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u40m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Diafani Kasos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Diafani naar Kasos. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Diafani Kasos Veerboot Prijzen

Diafani Kasos veerboot prijzen variëren tussen €14* en €29*. De gemiddelde prijs is €22*. De goedkoopste Diafani Kasos veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €21*. De gemiddelde prijs voor een auto is €54*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Diafani naar Kasos?

De afstand tussen Diafani en Kasos is ongeveer 28,8 mijl (46,3 km) of 25,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Diafani Kasos veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Diafani en Kasos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Diafani en Kasos.

Kan ik te voet reizen van Diafani naar Kasos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets tussen Diafani en Kasos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Diafani naar Kasos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Diafani naar Kasos met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Diafani - Kasos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 28 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 40m
Snelste Zeiltijd 2h 30m
Eerste veerboot 14:40
Laatste veerboot 18:40
Afstand 25 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Diafani naar Kasos?

De reistijd per veerboot van Diafani naar Kasos is ongeveer 2h 31m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Diafani naar Kasos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Diafani naar Kasos. Dit zijn
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Diafani naar Kasos?

Boek overtochten van Diafani naar Kasos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Diafani Gids

Diafani is een kustplaats en haven gelegen op het Griekse eiland Karpathos, en de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van Egeïsche Zee. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Rhodos aan de Karpaten Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Het eiland heeft 11 dorpen, waarvan één Diafani is, gelegen in het noorden van het eiland. Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stile stranden liggen tussen de steile rotsen van het eiland.
De charme van de geschiedenis van het eiland is bewaard gebleven, te wijten aan de vrij afgelegen locatie. Het eiland is erin geslaagd om veel van zijn traditionele vormen van kleding, gewoonten en dialect te behouden.
Karpathos is per boot bereikbaar vanaf de naburige eilanden en het vasteland. Veerdiensten zijn beschikbaar van en naar Piraeus, via Kreta en Rhodos.


Kasos Gids

Het Griekse eiland Kásos is het meest zuidelijke eiland van de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een eeuwenoude geschiedenis en vele gemeenschappelijke kenmerken met het nabijgelegen eiland Kreta. Feniciërs worden beschouwd als de eerste bewoners zijn, terwijl Homer omvat Kásos in de lijst van eilanden die in de Trojaanse oorlog deelnamen. Ondanks zijn kleine formaat, het eiland had een grote marine en commerciële aanwezigheid, met behulp van haar vloot te nemen aan de revolutie van 1821, die het zijn volledige vernietiging in 1824 kostte door de Turken Zijn latere geschiedenis is identiek met de rest van de Dodekanesos, tot de eenwording met het Griekse vasteland in 1948. Veel van Kásos ', evenals Karpathos' inwoners emigreerden naar Amerika en Egypte, waar ze werkte aan de bouw van het Suezkanaal in het midden van de 19e eeuw.

Kasos kan worden bereikt per veerboot vanuit Piraeus, Kreta (Siteia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki en Karpathos.


Diafani naar Kasos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 17:40 20:10 2 uur 30 minuten Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.