Athene (Piraeus)
Diafani
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Diafani

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Diafani

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Athene (Piraeus) en Diafani. 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Athene (Piraeus) Diafani veerboten kosten tussen €97 en €538, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Diafani veerboten.

Athene (Piraeus) Diafani Veerboot Tijden

De eerste Athene (Piraeus) Diafani veerboot vertrekt gewoonlijk vanuit Athene (Piraeus) rond 17:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:00.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Diafani?

Athene (Piraeus) Diafani Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 17h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 14u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Diafani Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Athene (Piraeus) naar Diafani. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Athene (Piraeus) Diafani Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Diafani veerboot prijzen variëren tussen €97* en €538*. De gemiddelde prijs is meestal €279*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Diafani veerboot prijzen beginnen vanaf €39*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €170*. De gemiddelde prijs voor een auto is €467*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Diafani?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Diafani is ongeveer 282,0 mijl (453,9 km) of 245,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Diafani veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Athene (Piraeus) en Diafani. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Diafani.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Diafani?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Athene (Piraeus) en Diafani.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Diafani?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Athene (Piraeus) naar Diafani met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Diafani Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 355 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 17h 30m
Snelste Zeiltijd 14h 45m
Eerste veerboot 17:00
Afstand 245 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Diafani?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Diafani is ongeveer 20h 47m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Diafani?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Diafani kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Diafani is 250 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Diafani?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Diafani. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Diafani?

Boek overtochten van Piraeus naar Diafani via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Piraeus naar Diafani?

Ja, je kunt als voetpassagier van Piraeus naar Diafani reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Piraeus naar Diafani?

Ja, je kunt met een voertuig van Piraeus naar Diafani reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Piraeus en Diafani?

De afstand van Piraeus naar Diafani is ongeveer 245 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Diafani Gids

Diafani is een havenstad gelegen op het Griekse eiland Karpathos, in het zuidelijke deel van de Dodekanesos groep eilanden, tussen de eilanden Kreta en Rhodos. Karpathos is het tweede grootste eiland van de Dodekanesos en strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante. Km. Het eiland is over het algemeen een bergachtig eiland, met Kali Limni de hoogste piek op 1,214m boven de zeespiegel, vol van waterbronnen, dennenbossen, wijngaarden, olijfbomen en andere vruchtdragende bomen. Een populaire attractie op het eiland zijn de rots grotten genoemd Monachus Monachus in Kastelorizo, vermoedelijk de enige plek waar ze kunnen worden gevonden. Volgens de mythologie Iapetos, de zoon van Uranus en Gaea [Hemel en Aarde] was de eerste bewoner van het eiland.

Het eiland kan zijn geschiedenis te herleiden naar het Neolithicum toen het eerst werd bewoond. Geschiedenis van het eiland heeft een nauwe band met Rhodos en de rest van de Dodekanesos. De veroveraars die karakter van het eiland gedefinieerd waren Franken, Turken en Italianen.


Piraeus naar Diafani Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 17:00 07:45 14 uur 45 minuten di
Blue Star Ferries 17:00 13:05 20 uur 5 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.