Syros
Folegandros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Folegandros

Veerboot van Syros naar Folegandros

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Veerboten naar Syros Folegandros kosten tussen €11 en €21, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Folegandros veerboten.

Syros Folegandros Veerboot Tijden

De eerste Syros Folegandros veerboot vertrekt meestal vanuit Syros rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:30.

Hoe lang is de veerboot van Syros naar Folegandros?

Syros Folegandros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 6h 30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Syros Folegandros Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Syros naar Folegandros verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Syros Folegandros Veerboot Prijzen

Syros Folegandros veerboot prijzen variëren tussen €11* en €21*. De gemiddelde prijs is meestal €17*. De goedkoopste Syros Folegandros veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €17*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Folegandros?

De afstand tussen Syros en Folegandros is ongeveer 51,8 mijl (83,3 km) of 45,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Folegandros veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Syros en Folegandros.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Folegandros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Syros en Folegandros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Folegandros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Syros naar Folegandros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Folegandros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 21 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 6h 30m
Eerste veerboot 13:30
Afstand 45 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Folegandros?

De reistijd per veerboot van Syros naar Folegandros is ongeveer 5h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Folegandros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Folegandros. Dit zijn
  • SeaJets
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Folegandros?

Boek overtochten van Syros naar Folegandros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Syros naar Folegandros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Syros naar Folegandros reizen met
  • SeaJets
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Syros naar Folegandros?

Ja, je kunt met een voertuig van Syros naar Folegandros reizen met
  • SeaJets
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Syros naar Folegandros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets
  • Hellenic Seaways

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Folegandros Gids

Het Griekse eiland Folegandros maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep gelegen aan de Egeïsche Zee. Folegandros werd vernoemd naar de zoon van koning Minos. Deze bestemming betovert de bezoekers met de ongerepte schoonheid van de stranden, het lichtgevende blauw van het water, en de onvervalste stijl van de architectuur. Een populaire toeristische bestemming op het eiland is de Kerk van de Hemelvaart van de Maagd Maria. De witte kerk kijkt uit over de stad van Hora of Chora, en heeft een stenen pad dat leidt naar het. Het werd vermoedelijk gebouwd op de plaats van een oude tempel en bevat oude inscripties en standbeelden. De traditie wil dat de verzilverde icoon van de Maagd Maria is wonderbaarlijk. Gekoppeld aan piraat verhalen, wordt het pictogram gedragen rond de stad in een processie gehouden elk jaar op Paaszondag.

De schilderachtige haven van Karavostasis, met zijn prachtige strand en is de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van de prachtige stranden van Hohlídia, Vitzétzo, Latináki, Pountáki en Livádi, een dorp met een zandstrand, turquoise wateren en een camping. Vanuit de haven, veerboten vertrekken naar Piraeus, Rafini, de andere eilanden in de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta en Rhodos.


Syros naar Folegandros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 13:30 20:00 6 uur 30 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.