Athene (Piraeus)
Karpathos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Karpathos

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Karpathos

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Athene (Piraeus) en Karpathos. 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Athene (Piraeus) Karpathos veerboten kosten tussen €77 en €449, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Karpathos veerboten.

Athene (Piraeus) Karpathos Veerboot Tijden

De eerste Athene (Piraeus) Karpathos veerboot vertrekt meestal vanuit Athene (Piraeus) rond 18:01. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:01.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Karpathos?

Athene (Piraeus) Karpathos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 16h 12m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 13u 24m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Karpathos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Athene (Piraeus) naar Karpathos. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Athene (Piraeus) Karpathos Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Karpathos veerboot prijzen variëren tussen €77* en €449*. De gemiddelde prijs is meestal €200*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Karpathos veerboot prijzen beginnen vanaf €39*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €136*. De gemiddelde prijs voor een auto is €368*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Karpathos?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Karpathos is ongeveer 290,1 mijl (466,8km) of 252,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Karpathos veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Athene (Piraeus) en Karpathos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Karpathos.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Karpathos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Athene (Piraeus) en Karpathos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Karpathos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Athene (Piraeus) naar Karpathos met Anek Lines, Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Karpathos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 254 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 16h 12m
Snelste Zeiltijd 13h 24m
Eerste veerboot 18:01
Afstand 252 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Karpathos?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Karpathos is ongeveer 19h 14m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Karpathos?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Karpathos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Karpathos is 234 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Karpathos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Karpathos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Karpathos?

Boek overtochten van Piraeus naar Karpathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Piraeus en Karpathos?

De afstand van Piraeus naar Karpathos is ongeveer 252 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Karpathos Gids

Het Griekse eiland Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en een van de meest spectaculaire van Griekenland. Het is gelegen aan de zuidkant van de Egeïsche Zee, tussen de eilanden Rhodos en Kreta. Door zijn afgelegen ligging en de afstand van andere Griekse eilanden, Karpathos begon pas te ontwikkelen in de afgelopen decennia. In feite heeft de zuidelijke kant van het eiland voornamelijk ontwikkeld voor het toerisme, terwijl de centrale en de noordelijke delen van het eiland ongerepte en authentieke zijn gebleven, met pittoreske dorpjes weg van het massatoerisme. Karpathos is vooral bekend om zijn exotische stranden met het gouden zand en het kristalheldere water. Vakanties in Karpathos zijn ideaal voor gezinnen en wandelaars, zoals de wandelpaden die het eiland over te steken leidt bezoekers naar geweldige plekken.

Veerboten vanuit Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kásos.


Piraeus naar Karpathos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 15:00 16:10 25 uur 10 minuten za
Blue Star Ferries 18:01 12:30 18 uur 29 minuten di

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.