Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Athene (Piraeus) Veerboot Haven

  • Athene (Piraeus) Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Athene (Piraeus) vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Athene (Piraeus) Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Athene (Piraeus) Veerdiensten

Athene (Piraeus) Gids

Athene (Piraeus) Veerboot haven

De havenstad Piraeus bevindt zich in de Attica regio van Griekenland, langs de oostkust van de Saronische Golf, ongeveer 12 km ten zuidwesten van de Griekse hoofdstad Athene. Piraeus is de grootste veerhaven van Europa één van de grootste passagiers veerhavens ter wereld, gebruikt door elke grote veermaatschappij in Griekenland. Elk jaar passeren ongeveer 20 miljoen passagiers de haven en het is de hoofdverbinding tussen het Griekse vasteland en de Egeïsche Eilanden en Kreta. Piraeus is de gateway van het Griekse vasteland naar alle bekende en minder bekende vakantiebestemmingen in Griekenland. Tevens is Piraeus bekend dankzij haar voetbal team - Olympiakos, dat regelmatig meedoet in de UEFA Champions League.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.