blue_star_ferries_blue_horizon

Blue Horizon

Verzorgd door Blue Star Ferries op de route Piraeus Heraklion

Blue Horizon is een auto- en passagiersferry van het Griekse vervoersbedrijf Blue Star Ferries in samenwerking met Superfast Ferries onder de overkoepelende Attica Group. Blue Horizon werd in 1987 gebouwd en heeft plek voor 1497 passagiers en 780 voertuigen. Aan boord is beslist geen tekort aan faciliteiten; Een speelhal met videospellen, vliegtuigstoelen, twee restaurants, een café en nog veel meer om u tijdens de overtocht bezig te houden.

Eten en drinken aan boord

De keuken aanbod beschikt over een breed aanbod. In het a la carte restaurant kunt u lekker tafelen, of wanneer u liever iets snels heeft moet u bij Goody's zijn. Bij de bar op het open dek kunt u terecht wanneer u zin heeft in een snack met uitzicht op zee.

Toegankelijkheid

Wi-Fi is beschikbaar in sommige delen van het schip, voor degenen die geld willen opnemen is er een geldautomaat, er is een telefooncel voor het geval uw mobiele telefoon niet zou werken en u kunt aanvraag vooraf een hok boeken voor uw huisdier.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Blue Horizon gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Blue Horizon

blue_star_ferries_blue_horizon_cafe blue_star_ferries_blue_horizon_cafe_seating blue_star_ferries_blue_horizon_seating blue_star_ferries_blue_horizon_seating_area

Blue Horizon Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip