Agios Kirikos
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Agios Kirikos - Mykonos

Veerboot van Agios Kirikos naar Mykonos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Agios Kirikos Mykonos veerboten kosten tussen €12 en €45, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Agios Kirikos Mykonos veerboten.

Agios Kirikos Mykonos Veerdienst Tijden

De eerste Agios Kirikos Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Agios Kirikos rond 15:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:20.

Hoe lang is de veerboot van Agios Kirikos naar Mykonos?

Agios Kirikos Mykonos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Agios Kirikos Mykonos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Agios Kirikos naar Mykonos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Agios Kirikos Mykonos Veerboot Prijzen

Agios Kirikos Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €12* en €45*. De gemiddelde prijs is meestal €28*. De goedkoopste Agios Kirikos Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €24*. De gemiddelde prijs voor een auto is €90*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Agios Kirikos naar Mykonos?

De afstand tussen Agios Kirikos en Mykonos is ongeveer 9,5 mijl (15,3 km) of 8,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Agios Kirikos Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Agios Kirikos en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Agios Kirikos en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Agios Kirikos naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Agios Kirikos en Mykonos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Agios Kirikos naar Mykonos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Agios Kirikos naar Mykonos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Agios Kirikos - Mykonos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ikaria naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Agios Kirikos - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 36 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 29m
Snelste Zeiltijd 2h 15m
Eerste veerboot 15:35
Laatste veerboot 21:20
Afstand 8 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Agios Kirikos naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Agios Kirikos naar Mykonos is ongeveer 2h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Agios Kirikos naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Agios Kirikos naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Agios Kirikos naar Mykonos is 33 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Agios Kirikos naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Agios Kirikos naar Mykonos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Agios Kirikos naar Mykonos?

Boek overtochten van Agios Kirikos naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Agios Kirikos naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Agios Kirikos naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Agios Kirikos naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Agios Kirikos naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Agios Kirikos naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Agios Kirikos en Mykonos?

De afstand van Agios Kirikos naar Mykonos is ongeveer 8 zeemijlen.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirykos is een stad en een voormalige gemeente op het eiland Ikaria aan de Noord-Egeïsche Zee in Griekenland. Het eiland ontleend zijn naam aan Icarus, de zoon van Daedalus in de Griekse mythologie, die ergens in de zee viel en verdronk. Het Archeologisch Museum die gelegen is in het dorp Kambos staat op een heuvel waar ooit de oude vesting van Oinoe was, naast de Agia Irini lag en de oudste kerk van Ikaria was. Het museum bevat meer dan 250 artefacten, waaronder neolithische werktuigen, aardewerk, klei beeldjes, columns, munten en gegraveerde grafstenen.
Ikaria is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina. U kunt ook naar de nabijgelegen Cycladische Eilanden Syros, Tinos, Mykonos en Andros reizen. Er zijn ook bootverbindingen van Ikaria naar Rhodos. De bootreis naar Ikaria duurt tussen de 7 uur en 9 uur 30 minuten, en tussen 5 uur 30 minuten en 6 uur 30 minuten met de snelboot, beide afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Agios Kirikos naar Mykonos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 19:00 21:15 2 uur 15 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.