Paros
Sikinos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Sikinos

Veerboot van Paros naar Sikinos

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Paros Sikinos veerboten kosten tussen de €12 en €25, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Sikinos veerboten.

Paros Sikinos Veerdienst Tijden

De eerste Paros Sikinos ferry vertrekt meestal vanuit Paros rond 15:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:15.

Hoe lang is de veerboot van Paros naar Sikinos?

Paros Sikinos Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 50m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Sikinos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Paros naar Sikinos verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Paros Sikinos Veerboot Prijzen

Paros Sikinos veerboot prijzen variëren tussen €12* en €25*. De gemiddelde prijs is meestal €19*. De goedkoopste Paros Sikinos veerboot prijzen beginnen vanaf €13*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €19*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Sikinos?

De afstand tussen Paros en Sikinos is ongeveer 41,5 km of 22,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros Sikinos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Paros en Sikinos.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Sikinos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Paros en Sikinos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Sikinos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Paros naar Sikinos met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Sikinos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 24 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 50m
Eerste veerboot 15:15
Afstand 22 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Sikinos?

De reistijd per veerboot van Paros naar Sikinos is ongeveer 3h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Sikinos?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Sikinos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Sikinos is 23 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Sikinos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Paros naar Sikinos. Dit zijn
  • SeaJets
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Sikinos?

Boek overtochten van Paros naar Sikinos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Sikinos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Sikinos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Sikinos?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Sikinos reizen met
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Paros en Sikinos?

De afstand van Paros naar Sikinos is ongeveer 22 zeemijlen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Sikinos Gids

Het Griekse eiland Sikinos is een afgelegen eiland in de zuidelijke Cycladen, gelegen tussen de eilanden Ios en Folegandros. Met beperkte toeristische ontwikkeling, Sikinos is de ideale plek voor een rustige vakantie. Chora is de hoofdstad van het eiland, en is gebouwd op de hellingen van een berg en biedt een geweldig uitzicht op de Egeïsche Zee. Dit is een van de kleinste en meest pittoreske dorpjes in de Cycladen, met karakteristieke architectuur van de Cycladen. De haven van Sikinos is de meest bezochte plaats op het eiland en heeft een georganiseerde strand, maar weinig toeristische voorzieningen. De stranden op het eiland zijn afgelegen en is te bereiken te voet of met de bus. De meest interessante attractie op het eiland is het klooster van Episkopi die voor het eerst werd beschouwd als een oude tempel van de god Apollo zijn, maar het is sindsdien ontdekt om de tekenen van de Romeinse mausoleum architectuur dragen. De structuur werd gebouwd in de 3e eeuw na Christus en werd gewijzigd om een christelijke kerk met een koepel en een torenklok in de 17e eeuw na Christus.

Vanuit de haven is Sikinos, veerdiensten zijn beschikbaar naar Piraeus, met een vaartijd van ongeveer 3 uur en 30 minuten met de high speed ferry, en 7 uur en 30 minuten met de conventionele ferry. Sikinos is ook per boot verbonden met Folegandros. Ios, Santorini, Serifos, en Sifnos.


Paros naar Sikinos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 15:15 19:05 3 uur 50 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.