Naxos
Anafi
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Anafi

Naxos naar Anafi Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Naxos en Anafi. 2 aanbieders varen deze route Blue Star Ferries & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naxos Anafi veerboten.

Naxos Anafi Veerboot Tijden

Naxos Anafi veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Naxos rond 00:15. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4 uur 5 minuten.

Naxos Anafi Veerboot Prijzen

Naxos Anafi veerboot prijzen variëren tussen €24* en €48*. De gemiddelde prijs is meestal €45*. De goedkoopste Naxos Anafi veerboot prijzen beginnen vanaf €24*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €45*. De gemiddelde prijs voor een auto is €73*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Naxos naar Anafi?

De afstand tussen Naxos en Anafi is ongeveer 54,9 mijl (88,4 km) of 47,7 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Naxos Anafi veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan het reizen met de auto tussen Naxos en Anafi momenteel toe.

Kan ik te voet reizen van Naxos naar Anafi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, SeaJets tussen Naxos en Anafi.

Naxos Anafi Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten
  • SeaJets - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naxos - Anafi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 47 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 4h 6m
Snelste Zeiltijd 3h 45m
Eerste veerboot 00:15
Laatste veerboot 13:15
Afstand 47 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Anafi?

De reistijd per veerboot van Naxos naar Anafi is ongeveer 4h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Anafi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Naxos naar Anafi. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Anafi?

Boek overtochten van Naxos naar Anafi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Anafi Gids

Het Griekse eiland Anafi is één van de Cycladen eilandengroep en is gelegen aan de oostkant van het eiland Santorini. Griekse Mythologie gaat dat Anafi, een paradijs van ongerepte schoonheid en "exotische" stranden gewassen door kristalhelder water, van de bodem van de Egeïsche zee was gekomen om onderdak te geven aan de Argonauten. Bij binnenkomst van de baai van Agios Nikolaos, zie je een prachtig Hora ontvouwen als in een amfitheater. Gebouwd op de ruïnes van een Venetiaans kasteel, Hora is een pittoresk beeld van witgekalkte-dome daken en smalle geplaveide straatjes. Het is het beeld dat eens had inspireerde de ambachtslieden die hun huis eiland verliet in de Cycladen aan de schilderachtige vestiging Anafiotika bouwen aan de voet van de Akropolis Rock in Athene, terug in 1860-1870.

In het oosten van het eiland ligt de rots van Kalamos. Het is de tweede hoogste monolithische kalksteen na Gibraltar en is een must see voor klimmers die zullen genieten van de uitdaging van de rots te bieden heeft. Ook de oude tempel van Apollo de Anafian en het klooster van Zoodochos lederen stoelen liggen op de voet van de rots. Voor fitter klimmers, is er nog een klooster op de top van Kalamos, met een adembenemend uitzicht op de zee en op de nabijgelegen eilanden.


Naxos naar Anafi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 00:35 04:45 4 uur 10 minuten di, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.