Koufonissi
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Koufonissi - Naxos

Veerboot van Koufonissi naar Naxos

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse en 20 wekelijkse afvaarten tussen Koufonissi en Naxos. 4 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines en vaart het hele jaar door. Koufonissi Naxos veerboten kosten tussen €13 en €118, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Koufonissi Naxos veerboten.

Koufonissi Naxos Veerboot Tijden

De vroegste Koufonissi Naxos veerboot afvaarten vertrekken meestal rond 06:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:55.

Hoe lang is de veerboot van Koufonissi naar Naxos?

Koufonissi Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 26m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 40m. Vaartijden kunnen variëren, duur van de overtochten verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Koufonissi Naxos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 3 dagelijkse afvaarten en tot 20 wekelijkse veerdiensten van Koufonissi naar Naxos. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Koufonissi Naxos Veerboot Prijzen

Koufonissi Naxos veerboot prijzen variëren tussen €13* en €118*. De gemiddelde prijs is meestal €58*. De goedkoopste Koufonissi Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €58*. De gemiddelde prijs voor een auto is €78*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Koufonissi naar Naxos?

De afstand tussen Koufonissi en Naxos is ongeveer 31,1 km of 16,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Koufonissi Naxos veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Koufonissi en Naxos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Koufonissi en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Koufonissi naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Cycladen Fast Ferries, SeaJets, Kleine Cycladen Lijnen tussen Koufonissi en Naxos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Koufonissi naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Koufonissi naar Naxos met Blue Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Koufonissi - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 74 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 20
Gemiddelde vaartijd 1h 26m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 06:45
Laatste veerboot 19:55
Afstand 16 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Koufonissi naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Koufonissi naar Naxos is ongeveer 1h 16m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Koufonissi naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Koufonissi naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Koufonissi naar Naxos is 69 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Koufonissi naar Naxos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Koufonissi naar Naxos. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries
 • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Koufonissi naar Naxos?

Boek overtochten van Koufonissi naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Koufonissi en Naxos?

De afstand van Koufonissi naar Naxos is ongeveer 16 zeemijlen.

Koufonissi Naxos Veerboot klantenrecensies

 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Koufonissi Gids

Koufonisia is een Grieks eiland en een van de Cycladen eilandengroep, en maakt deel uit van de gemeente Naxos en Kleine Cycladen. Koufonisia bestaat uit drie grote eilanden, Kato (Lower) en Pano (Upper) Koufonisi en Keros. Geografisch gezien is het eiland gelegen aan de zuid-oost kant van Naxos en aan de westzijde van Amorgos. Onbewoonde Keros is een beschermde archeologische site van waaruit een groot aantal oude Cycladische kunstwerken zijn opgegraven in de 20e eeuw. Kato Koufonisi ligt naast Pano Koufonisi, Shoinousa en Keros en is bijna onbewoond. De meest karakteristieke aanblik van het eiland is de kleine kerk van Panagia, gebouwd op de steiger, op de top van de oude ruïnes. Alleen de visserij en toeristische maken gebruik van haar kleine, pittoreske haven. Pano Koufonisi is de kleinste en dichtstbevolkte eiland van de Cycladen eilandengroep. De witte molen aan de oostzijde van de haven verwelkomen bezoekers bij hun aankomst op het eiland. De afwikkeling van Chora aan de zuidwestkust van Koufonisi is een karakteristiek voorbeeld van de architectuur van de Cycladen.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Koufonissi naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 06:45 09:00 2 uur 15 minuten di, do, zo
Small Cyclades Lines 08:20 10:45 2 uur 25 minuten wo, vr, za
Small Cyclades Lines 10:35 13:00 2 uur 25 minuten di, do, zo
SeaJets 15:25 16:05 40 minuten di, wo, do, vr, zo
SeaJets 16:30 17:15 45 minuten Ma, za

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.