Sikinos
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sikinos - Naxos

Veerboot van Sikinos naar Naxos

3 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Sikinos Naxos veerboten kosten tussen €11 en €44, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sikinos Naxos veerboten.

Sikinos Naxos Veerdienst Tijden

De eerste Sikinos Naxos veerboot vertrekt meestal vanuit Sikinos rond 10:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 10:40.

Hoe lang is de veerboot van Sikinos naar Naxos?

Sikinos Naxos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sikinos Naxos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Sikinos naar Naxos verzorgd door Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Sikinos Naxos Veerboot Prijzen

Sikinos Naxos veerboot prijzen variëren tussen €11* en €44*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Sikinos Naxos veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sikinos naar Naxos?

De afstand tussen Sikinos en Naxos is ongeveer 31,3 mijl (50,3 km) of 27,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sikinos Naxos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Sikinos en Naxos.

Kan ik te voet reizen van Sikinos naar Naxos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets tussen Sikinos en Naxos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sikinos naar Naxos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sikinos naar Naxos met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sikinos - Naxos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 24 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 25m
Eerste veerboot 10:40
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sikinos naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Sikinos naar Naxos is ongeveer 1h 57m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sikinos naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Sikinos naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sikinos naar Naxos is 11 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sikinos naar Naxos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Sikinos naar Naxos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sikinos naar Naxos?

Boek overtochten van Sikinos naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Sikinos en Naxos?

De afstand van Sikinos naar Naxos is ongeveer 27 zeemijlen.

Sikinos Gids

Het Griekse eiland Sikinos behoort tot de Cycladen eilandengroep en ligt tussen het eiland Ios en het eiland Folegandros. In tegenstelling tot de andere Cycladische eilanden, Sikinos, bekend als het eiland van de wijn, is niet erg goed ontwikkeld en daarom is veel rustiger. Aan de positieve kant, zullen bezoekers van het eiland waarschijnlijk een meer authentieke sfeer. Er zijn twee dorpen op het eiland. Allopronia is in het zuiden van het eiland en is de thuisbasis van de haven van het eiland. Het tweede dorp heet Chora zo ligt in de heuvels. Chora bestaat uit twee delen. Castro in het westen en Chorio naar het oosten.

Een populaire attractie op het eiland is de Tempel van Episkopi die eerste gedachte van de oude tempel van de god Apollo was. Echter, na nader onderzoek werd ontdekt om tekenen van de Romeinse mausoleum architectuur tonen. Gebouwd in de 3e eeuw na Christus, en aangepast om een christelijke kerk met een koepel en de klokkentoren in de 17e eeuw.

Vanuit de haven van het eiland, veerboten vertrekken naar Piraeus met een vaartijd van ongeveer 3 uur en 30 minuten met de high speed ferry en 7 uur en 30 minuten met de conventionele ferry. Het eiland is verbonden met de veerboot naar Folegandros, Ios, Santorini, Serifos en Sifnos.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Sikinos naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 10:40 13:05 2 uur 25 minuten zo
SAOS Ferries 11:45 14:15 2 uur 30 minuten Ma, do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.