Karlovassi
Fournoi
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karlovassi - Fournoi

Veerboot van Karlovassi naar Fournoi

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Karlovassi en Fournoi. Deze veerboot route wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Karlovassi Fournoi veerboten kosten tussen €22 en €45, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karlovassi Fournoi veerboten.

Karlovassi Fournoi Veerdienst Tijden

De eerste Karlovassi Fournoi veerboot vertrekt meestal vanuit Karlovassi rond 00:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:00.

Hoe lang is de veerboot van Karlovassi naar Fournoi?

Karlovassi Fournoi Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 50m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Karlovassi Fournoi Veerdienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 2 wekelijkse veerdiensten van Karlovassi naar Fournoi. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Karlovassi Fournoi Veerboot Prijzen

Karlovassi Fournoi veerboot prijzen variëren meestal tussen €22* en €45*. De gemiddelde prijs is meestal €30*. De goedkoopste Karlovassi Fournoi veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €30*. De gemiddelde prijs voor een auto is €113*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karlovassi naar Fournoi?

De afstand tussen Karlovassi en Fournoi is ongeveer 19,3 mijl (31,1 km) of 16,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karlovassi Fournoi veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karlovassi en Fournoi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karlovassi en Fournoi.

Kan ik te voet reizen van Karlovassi naar Fournoi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Karlovassi en Fournoi.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karlovassi naar Fournoi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karlovassi naar Fournoi met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Karlovassi - Fournoi

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karlovassi - Fournoi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 39 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 50m
Eerste veerboot 00:20
Laatste veerboot 17:00
Afstand 16 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karlovassi naar Fournoi?

De reistijd per veerboot van Karlovassi naar Fournoi is ongeveer 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karlovassi naar Fournoi?

De prijs van de ferry overtocht van Karlovassi naar Fournoi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karlovassi naar Fournoi is 36 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karlovassi naar Fournoi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karlovassi naar Fournoi en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karlovassi naar Fournoi?

Boek overtochten van Karlovassi naar Fournoi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Karlovassi naar Fournoi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Karlovassi naar Fournoi reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Karlovassi naar Fournoi?

Ja, je kunt met een voertuig van Karlovassi naar Fournoi reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Karlovassi naar Fournoi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Karlovassi en Fournoi?

De afstand van Karlovassi naar Fournoi is ongeveer 16 zeemijlen.

Karlovassi Gids

Karlovassi is een stad op het Griekse eiland Samos aan de Noord-Egeïsche Zee. De stad is gelegen aan de noordzijde van het eiland en heeft een lange en rijke historie in het bedrijfsleven en cultuur. Tot het begin van de 20e eeuw, de stad werd bekend om zijn leerlooierij en tabak productie. In de stad toont de Looierij Museum de lange traditie van de stad heeft in leerlooierij, die teruggaat tot de oudheid. Het museum toont de instrumenten en methoden van leerbewerking en toont ook aan de bezoekers waar tientallen leerlooierijen waren gelegen in Samos in de 20e eeuw. De stad heeft vele prachtige neoklassieke herenhuizen die gezien kunnen worden, samen met de overblijfselen van de grote steenfabrieken aan de "Ormos" zeegebied.

Omdat Karlovassi ook een vrij grote haven is, er zijn tal van veerverbindingen naar andere eilanden en naar het vasteland van Griekenland. Bestemmingen vanaf Karlovassi zijn onder andere Piraeus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros en Kavala.


Fournoi Gids

Het Griekse eiland Fournoi is een archipel van kleine eilandjes gelegen in het Noordelijk gebied van de Egeïsche Zee. Het eiland ligt tussen de eilanden van Ikaria, Samos en Patmos. Het eiland heeft een lange en interessante geschiedenis. Er zijn oude vondsten verspreid over het eiland dateert uit de Ioniërs, Klassieke en Hellenistische tijd. Deze omvatten de cyclopische muur met sporen van een Acropolis op de Heuvel van Ai Giorgis, de ruïnes van de oude tempel in Kamari en de overblijfselen van huizen op de zeebodem, het heiligdom aan Poseidon bij Agia Triada in Chryssomilia en de oude steengroeve in Petrokopio . Een ideale uitvalsbasis voor piraten in de middeleeuwen, als gevolg van de honderden kleine baaien en verborgen stranden waar hun schepen zouden kunnen worden verborgen, Fournoi werden vroeger ook wel "Corseoi Eilanden", na zeerovers, dwz piraten. Campos, belangrijkste dorp van het eiland, biedt bezoekers een aantal taverna's, patisserieën, winkels met traditionele producten, een frisdrank bottelen workshop (de lokale sinas is ieders favoriete verfrissing hier) en, natuurlijk, bakkerijen (Fournoi in het Grieks).


Karlovassi naar Fournoi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 17:00 17:50 50 minuten Ma, wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.