Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Tunis Veerboot Haven

  • Tunis Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Tunis vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Tunis Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Tunis Veerdiensten

Tunis Gids

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. Gelegen aan het einde van een grote kloof (de Golf van Tunis), en gekoppeld bij het meer van Tunis en een kanaal naar de haven van La Goulette (Halq al Wadi), de stad strekt zich uit langs de kustvlakte en de heuvels. Van het centrum van de stad naar het oosten is het silhouet van de medina en in het noorden ligt de buitenwijk Belvedere. Tunis is een stad met een lange geschiedenis. In het 2e millennium BCE een stad, oorspronkelijk genaamd Tunes, werd opgericht door Libiërs en ook na verloop van tijd bezet door Berbers of Numidiërs. In de 9e eeuw voor Christus werd de stad overgenomen door de Feniciërs uit Carthago. De Berbers nam de controle van Tunis in 395 voor Christus, maar het werd al snel verloren toen Afrika binnengevallen werd door Agathocles die zich hier vestigde. Toen Agathocles verliet Afrika, de Carthagers nam de controle van de stad over. In 146 CE, de Romeinen verwoestte Tunis (samen met Carthago). Echter, de stad werd later herbouwd tot een belangrijke stad.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.