Vathi
Evdilos
Veerboten naar Ikaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Vathi - Evdilos

Veerboot van Vathi naar Evdilos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Vathi Evdilos veerboten kosten tussen €15 en €91, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Vathi Evdilos veerboten.

Vathi Evdilos Veerdienst Tijden

De eerste Vathi Evdilos veerboot vertrekt meestal vanuit Vathi rond 03:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:20.

Hoe lang is de veerboot van Vathi naar Evdilos?

Vathi Evdilos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 26m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Vathi Evdilos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Vathi naar Evdilos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Vathi Evdilos Veerboot Prijzen

Vathi Evdilos veerboot prijzen variëren tussen €15* en €91*. De gemiddelde prijs is meestal €38*. De goedkoopste Vathi Evdilos veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €24*. De gemiddelde prijs voor een auto is €91*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Vathi naar Evdilos?

De afstand tussen Vathi en Evdilos is ongeveer 55,3 mijl (89,0 km) of 48,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Vathi Evdilos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Vathi en Evdilos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Vathi en Evdilos.

Kan ik te voet reizen van Vathi naar Evdilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Vathi en Evdilos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Vathi naar Evdilos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Vathi naar Evdilos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Ikaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Vathi - Evdilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 48 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 26m
Snelste Zeiltijd 2h 10m
Eerste veerboot 03:00
Laatste veerboot 23:20
Afstand 48 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Vathi naar Evdilos?

De reistijd per veerboot van Vathi naar Evdilos is ongeveer 2h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Vathi naar Evdilos?

De prijs van de ferry overtocht van Vathi naar Evdilos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Vathi naar Evdilos is 45 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Vathi naar Evdilos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Vathi naar Evdilos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Vathi naar Evdilos?

Boek overtochten van Vathi naar Evdilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Vathi naar Evdilos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Vathi naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Vathi naar Evdilos?

Ja, je kunt met een voertuig van Vathi naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Vathi naar Evdilos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Vathi en Evdilos?

De afstand van Vathi naar Evdilos is ongeveer 48 zeemijlen.

Vathi Gids

De stad Vathi ligt op het Griekse eiland Samos in het noorden van de Egeïsche Zee, en is de grootste stad van het eiland en de hoofdstad. De stad werd gebouwd rond een grote baai en is vol van de Egeïsche kleur en sfeer, die is net zo goed als het toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten van de stad. De stad is ook de thuisbasis van een van de drie havens op het eiland en is gelegen in het centrum van het oostelijk deel van de baai die wordt ook wel Vathi. Limin Vatheos of Kato Vathi, zoals de locals het noemen, is de meest levendige plek op het eiland, vooral tijdens de zomer toeristische seizoen. Er zijn veel archeologische vondsten op het eiland, dat getuigt van het verleden van het eiland te dragen geweest. Populair bij toeristen is de historische kerk van Agios Spyridon, het gebouw dat het Parlement, het stadhuis en het Archeologisch en het Byzantijnse Museum dat al het bewijs van het historische verleden van het eiland zijn gehuisvest.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar het Griekse vasteland, en diensten naar de andere Griekse eilanden met conventionele en high speed ferries. Bestemmingen zijn Piraeus, Icaria, Chios, Mytiline, de Cycladen, de eilanden van de Noord-Egeïsche Zee en de Dodekanesos.


Evdilos Gids

Evdilos is gelegen in het noordelijke deel van het Griekse eiland Ikaria, gelegen in het Noordelijk deel van de Egeïsche Zee. Het ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van Agios Kirikos. Evdilos is een relatief nieuwe badplaats gebouwd na 1830 toen de piraterij volledig werd uitgeroeid op het eiland. Evdilos was een tijdelijke hoofdstad voordat Agios Kirikos tijdens de tweede Turkse bezetting tussen 1834-1912. Zijn naam betekent zichtbaar en vrij gemaakt geopend horizon. Vandaag is het de tweede poort en de hoofdstad van het eiland, en het centrum van Noord-, Midden- en West-Ikaria. Samen met de nederzettingen van Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis en Frandato, vormen zij de gemeenschap van Evdilos met ongeveer 2.400 permanente inwoners.

Als het om dikke vegetatie, hoge bergen, betoverende rivieren of spectaculaire kloven gaat, Ikaria is zeker de beste bestemming. Er zijn ook genoeg stranden te vinden. Zanderige of kiezelstranden, populair of geïsoleerd, gemakkelijk bereikbaar of niet auto-toegankelijke degenen, met of zonder voedsel en drank voorzieningen, er is voor elk wat wils.


Vathi naar Evdilos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 17:10 19:20 2 uur 10 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.