Syros
Vathi
Veerboten naar Samos eiland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Vathi

Veerboot van Syros naar Vathi

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Syros en Vathi. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Overtochten tussen Syros en Vathi kosten tussen de €15 en €61, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Vathi veerboten.

Syros Vathi Veerdienst Tijden

De eerste Syros Vathi veerboot vertrekt meestal vanuit Syros rond 18:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:10.

Hoe lang is de veerboot van Syros naar Vathi?

Syros Vathi Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 6u 28m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Syros Vathi Vaartijden

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Syros naar Vathi. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Syros Vathi Veerboot Prijzen

Syros Vathi veerboot prijzen variëren tussen €15* en €61*. De gemiddelde prijs is €31*. De goedkoopste Syros Vathi veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €31*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Vathi?

De afstand tussen Syros en Vathi is ongeveer 141,5 mijl (227,8 km) of 123,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Vathi veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Syros en Vathi.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Vathi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Syros en Vathi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Vathi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Syros naar Vathi met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Syros - Vathi

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Samos eiland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Vathi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 39 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 6h 28m
Snelste Zeiltijd 6h 5m
Eerste veerboot 18:55
Laatste veerboot 20:10
Afstand 123 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Vathi?

De reistijd per veerboot van Syros naar Vathi is ongeveer 6h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Vathi?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Vathi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Vathi is 36 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Vathi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Syros naar Vathi en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Vathi?

Boek overtochten van Syros naar Vathi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Syros naar Vathi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Syros naar Vathi reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Syros naar Vathi?

Ja, je kunt met een voertuig van Syros naar Vathi reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Syros naar Vathi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Syros en Vathi?

De afstand van Syros naar Vathi is ongeveer 123 zeemijlen.

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Vathi Gids

Samos stad, of Vathi, is de hoofdstad van het Griekse eiland Samos, gelegen in het noorden van de Egeïsche Zee. De stad is gelegen in het oostelijke deel van het eiland en is gebouwd rond een hoefijzer-vormige baai. De oude stad, Ano Vathi, is gebouwd als een amfitheater rond de natuurlijke haven, die is de belangrijkste haven van het eiland. Bezoekers moeten een wandeling door de smalle straatjes van Vathi die neoklassieke gebouwen, een archeologisch museum, en de winkels vol met authentieke ambachten en mooie sieraden hebben te nemen. U kunt ook ontspannen in de authentieke waterkant tavernes en cafés (kafenion) ligt rond de baai. In het uitzonderlijke archeologische museum bezoekers zullen de grootste overgebleven voorbeeld van kouros beeldhouwkunst te vinden. De traditionele oude stad zal betoveren bezoekers met zijn terrasvormige straten, Venetiaanse stijl herenhuizen en oude tijd taverna.

Vanuit de haven, veerdiensten zijn beschikbaar naar het Griekse vasteland en naar vele andere Griekse eilanden per conventionele en high speed ferries. De bestemmingen onder andere zijn Piraeus, Icaria, Chios, Mytiline, de Cycladen, de eilanden van de Noord-Egeïsche Zee en de Dodekanesos.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.