Mykonos
Evdilos
Veerboten naar Ikaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mykonos - Evdilos

Veerboot van Mykonos naar Evdilos

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Mykonos en Evdilos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Mykonos Evdilos veerboten kosten tussen €22 en €69, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mykonos Evdilos veerboten.

Mykonos Evdilos Veerdienst Tijden

De eerste Mykonos Evdilos veerboot vertrekt meestal vanuit Mykonos rond 11:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:20.

Hoe lang is de veerboot van Mykonos naar Evdilos?

Mykonos Evdilos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 6m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mykonos Evdilos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Mykonos naar Evdilos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Mykonos Evdilos Veerboot Prijzen

Mykonos Evdilos veerboot prijzen variëren tussen €22* en €69*. De gemiddelde prijs is meestal €43*. De goedkoopste Mykonos Evdilos veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €38*. De gemiddelde prijs voor een auto is €123*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mykonos naar Evdilos?

De afstand tussen Mykonos en Evdilos is ongeveer 14,5 mijl (23,4 km) of 12,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mykonos Evdilos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mykonos en Evdilos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mykonos en Evdilos.

Kan ik te voet reizen van Mykonos naar Evdilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Mykonos en Evdilos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mykonos naar Evdilos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mykonos naar Evdilos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Mykonos - Evdilos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Ikaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mykonos - Evdilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 55 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 6m
Snelste Zeiltijd 2h 5m
Eerste veerboot 11:55
Laatste veerboot 21:20
Afstand 12 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Evdilos?

De reistijd per veerboot van Mykonos naar Evdilos is ongeveer 2h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mykonos naar Evdilos?

De prijs van de ferry overtocht van Mykonos naar Evdilos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mykonos naar Evdilos is 51 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Evdilos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mykonos naar Evdilos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Evdilos?

Boek overtochten van Mykonos naar Evdilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mykonos naar Evdilos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mykonos naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mykonos naar Evdilos?

Ja, je kunt met een voertuig van Mykonos naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mykonos naar Evdilos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Mykonos en Evdilos?

De afstand van Mykonos naar Evdilos is ongeveer 12 zeemijlen.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Evdilos Gids

Evdilos is gelegen in het noordelijke deel van het Griekse eiland Ikaria, gelegen in het Noordelijk deel van de Egeïsche Zee. Het ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van Agios Kirikos. Evdilos is een relatief nieuwe badplaats gebouwd na 1830 toen de piraterij volledig werd uitgeroeid op het eiland. Evdilos was een tijdelijke hoofdstad voordat Agios Kirikos tijdens de tweede Turkse bezetting tussen 1834-1912. Zijn naam betekent zichtbaar en vrij gemaakt geopend horizon. Vandaag is het de tweede poort en de hoofdstad van het eiland, en het centrum van Noord-, Midden- en West-Ikaria. Samen met de nederzettingen van Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis en Frandato, vormen zij de gemeenschap van Evdilos met ongeveer 2.400 permanente inwoners.

Als het om dikke vegetatie, hoge bergen, betoverende rivieren of spectaculaire kloven gaat, Ikaria is zeker de beste bestemming. Er zijn ook genoeg stranden te vinden. Zanderige of kiezelstranden, populair of geïsoleerd, gemakkelijk bereikbaar of niet auto-toegankelijke degenen, met of zonder voedsel en drank voorzieningen, er is voor elk wat wils.


Mykonos naar Evdilos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 11:55 14:00 2 uur 5 minuten do
Hellenic Seaways 12:15 14:20 2 uur 5 minuten di, vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.