Karpathos
Anafi
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Anafi

Veerboot van Karpathos naar Anafi

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Anafi. 2 maatschappijen varen deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en dit het hele jaar door. Karpathos Anafi veerboten kosten tussen €26 en €53, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Anafi veerboten.

Karpathos Anafi Veerboot Tijden

De eerste Karpathos Anafi ferry vertrekt meestal vanuit Karpathos rond 16:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:15.

Hoe lang is de veerboot van Karpathos naar Anafi?

Karpathos Anafi Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 7u 22m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Karpathos Anafi Veerdienst Schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Karpathos naar Anafi. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Karpathos Anafi Veerboot Prijzen

Karpathos Anafi veerboot prijzen variëren tussen €26* en €53*. De gemiddelde prijs is €31*. De goedkoopste Karpathos Anafi veerboot prijzen beginnen vanaf €14*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €31*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karpathos naar Anafi?

De afstand tussen Karpathos en Anafi is ongeveer 112,5 mijl (181,1 km) of 97,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Anafi veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Karpathos en Anafi.

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Anafi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Karpathos en Anafi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karpathos naar Anafi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karpathos naar Anafi met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Anafi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 40 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 7h 22m
Snelste Zeiltijd 5h 10m
Eerste veerboot 16:30
Laatste veerboot 20:15
Afstand 97 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Anafi?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Anafi is ongeveer 9h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karpathos naar Anafi?

De prijs van de ferry overtocht van Karpathos naar Anafi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karpathos naar Anafi is 37 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Anafi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Karpathos naar Anafi. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Anafi?

Boek overtochten van Karpathos naar Anafi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Karpathos en Anafi?

De afstand van Karpathos naar Anafi is ongeveer 97 zeemijlen.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Anafi Gids

Het Griekse eiland Anafi is één van de Cycladen eilandengroep en is gelegen aan de oostkant van het eiland Santorini. Griekse Mythologie gaat dat Anafi, een paradijs van ongerepte schoonheid en "exotische" stranden gewassen door kristalhelder water, van de bodem van de Egeïsche zee was gekomen om onderdak te geven aan de Argonauten. Bij binnenkomst van de baai van Agios Nikolaos, zie je een prachtig Hora ontvouwen als in een amfitheater. Gebouwd op de ruïnes van een Venetiaans kasteel, Hora is een pittoresk beeld van witgekalkte-dome daken en smalle geplaveide straatjes. Het is het beeld dat eens had inspireerde de ambachtslieden die hun huis eiland verliet in de Cycladen aan de schilderachtige vestiging Anafiotika bouwen aan de voet van de Akropolis Rock in Athene, terug in 1860-1870.

In het oosten van het eiland ligt de rots van Kalamos. Het is de tweede hoogste monolithische kalksteen na Gibraltar en is een must see voor klimmers die zullen genieten van de uitdaging van de rots te bieden heeft. Ook de oude tempel van Apollo de Anafian en het klooster van Zoodochos lederen stoelen liggen op de voet van de rots. Voor fitter klimmers, is er nog een klooster op de top van Kalamos, met een adembenemend uitzicht op de zee en op de nabijgelegen eilanden.


Karpathos naar Anafi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 13:50 03:20 13 uur 30 minuten Ma
Blue Star Ferries 13:50 21:00 7 uur 10 minuten vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.